Новини та події

Вирушаймо на природу

Оселя

Організувати пікнік — це чудовий спосіб зібрати разом друзів і родину, насолодитися природою та домашньою їжею. Якщо ви вирушаєте на пляж чи в парк неподалік, ось три прості, але, поза сумнівом, дивовижні рецепти.

Ягідний пиріг

Смачне поєднання солодкого, маслянистого тіста та терпкої начинки роблять цей пиріг безсумнівним фаворитом.

  1. 225 г просіяного борошна

  2. 110 г нарізаного кубиками вершкового масла

  3. 80 г цукрової пудри

  4. 1 яйце

  5. 1–2 столові ложки холодної води

  6. яйце для змащування

  7. 300 г вишень без кісточок

  8. 225 г малини

  9. 225 г чорниць

  10. 150 г порізаних полуниць

  11. 175 г цукрової пудри

  12. 40 г кукурудзяного борошна

  13. 2 столові ложки лимонного соку

1) Змішайте борошно, масло та цукор у кухонному комбайні. Додайте яйце та воду, щоб замісити тісто. Охолодіть протягом 30 хв.

2) Вистеліть тісто на формі для запікання (зайве тісто збережіть). Проколіть тісто та запікайте корж (із папером і кульками) при температурі 180 °C протягом 15 хв. Видаліть папір і кульки та готуйте ще 5 хв. Вийміть і дайте охолонути.

3) Готуйте фрукти в сковорідці iCook™ 10 хв. Додайте цукор, кукурудзяне борошно та лимонний сік. Після загустіння викладіть отриману масу на тісто.

4) Викладіть залишки тіста на пиріг у вигляді решітки. Змажте яйцем та випікайте 20 хв.

iCook Сімейний набір допомагає створити поживні страви для пікніка, готуючи з низьким рівнем вологи, що дає змогу зберегти важливі поживні речовини. Три посудини для змішування чудово підходять для перенесення страв із собою на природу.

Фарширований хлібний калач

Цей калач — ідеальний додаток до салатів на пікніку, адже він повний смачних інгредієнтів і неймовірно ароматний.

  1. 250 мл теплої води

  2. 2 чайних ложки сухих дріжджів

  3. 375 г білого хлібопекарського борошна

  4. 1,5 столових ложки оливкової олії

  5. 1 чайна ложка солі

  6. 6 скибочок шинки

  7. 390 г тертого сиру

  8. 1 пучок базиліку

  9. яйце для змащування

1) Змішайте воду та дріжджі в мисці для змішування iCook, зачекайте 10 хв, доки не зійде піна. Додайте борошно, олію та сіль. Замісіть тісто до однорідної маси. Помістіть тісто в миску, накрийте кухонним рушником і залиште в теплому місці на 1 годину.

2) Розкатайте тісто в прямокутник 45 х 30 см. Зверху покладіть шинку, сир і базилік. Стягніть довгі краї тіста над начинкою та защипніть їх, щоб закрити начинку всередині. Помістіть на вистелене зсередини деко для випікання.

3) Розріжте на 2 половинки та защипніть тісто, щоб зліпити краї. Сплетіть шматочки разом у формі калача та скріпіть краї. Зачекайте 30 хв.

4) Змастіть яйцем та випікайте при температурі 200 °C 30 хв.

Персики в тісті

Ці запечені персики, загорнуті в листкове коричне тісто, випромінюють соковиту солодкість.

  1. 325 г просіяного тіста

  2. 80 г цукрової пудри

  3. 175 г холодного, нарізаного кубиками вершкового масла

  4. 2 яєчних жовтки

  5. 1–2 столові ложки холодної води

  6. 6 персиків

  7. 2 палички кориці, нарізані у вигляді стебел

  8. 1/2 чайних ложки молотої кориці

  9. яйце для змащування

1) Змішайте борошно, цукор і масло в кухонному комбайні. Додайте жовтки та воду, щоб замісити тісто. Охолодіть протягом 1 години.

2) Виріжте з тіста шість кружків, заверніть у них персики та заліпіть зверху.

3) Із залишків тіста виріжте листочки та прикріпіть їх до персиків. Додайте корицю у вигляді стебел.

4) Помістіть на деко. Змастіть яєчною змазкою, присипте цукром і корицею та випікайте при температурі 160 °C 35 хв.

Схожа інформація

Романтична вечеря

Кухонний посуд та система очищення води

Далі

Просто, швидко та корисно

Кухонний посуд та система очищення води

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію