Новини та події
© ©GETTY IMAGES / HERO IMAGES

Час готувати

Оселя

Випробуйте три апетитні рецепти.

Багата культура Туреччини захоплює поєднанням звичаїв і традицій Європи та Середнього Сходу. Місцеві вишукані страви відображають це розмаїття, так як здатні задовольнити будь-який смак і вподобання. Країна також може похвалитися середземноморським кліматом, який ідеально підходить для вирощування найрізноманітніших фруктів і овочів, а також трапез на свіжому повітрі — недарма ж сюди так тягне туристів!

Четверо НПА з Туреччини з гордістю поділилися рецептами своїх улюблених страв. Ви можете впевнено готувати за ними, використовуючи продукцію марки iCookTM. Приготуйте запропоновані страви вже цього літа та пообідайте разом із гостями на свіжому повітрі, зовсім як у Туреччині!

Фузіллі з куркою та в’яленими помідорами


Рівень складності: середній


Використана продукція iCook: 4-літрова каструля із кришкою; набір із 5 ножів; контейнер для змішування

Інгредієнти: 300 г фузіллі; 10 в’ялених помідорів; 300 г курячого філе; 6 великих білих грибів; 3 зубці часнику; 200 мл вершків; сіль і перець; 3 склянки води eSpringTM

Спосіб приготування

  1. Використовуючи ніж Santoku, поріжте куряче філе на великі шматки, дрібно наріжте часник, розріжте навпіл гриби та в’ялені помідори.

  2. Нагрійте iCook 4-літрову каструлю та влийте оливкову олію. Обсмажте курятину до золотистого кольору. Додайте часник і в’ялені помідори, перемішайте. Помішуючи, додайте гриби.

  3. Додайте воду eSpringTM, приправте й доведіть до кипіння, потім влийте вершки, помішуючи. Всипте італійські фузіллі. Варіть на повільному вогні протягом 30 хвилин і періодично помішуйте, поки вершки не загуснуть.

Орхан зазначає: «У цьому посуді інгредієнти чудово поєднуються, а макаронні вироби готуються без варіння, завдяки чому вбирають усі аромати. Я готую цей рецепт на обід кілька разів на місяць — він ідеально підходить, щоб продемонструвати можливості посуду iCook!»

Баранячі відбивні, артишоки та долма


Рівень складності:
середній


Використана продукція iCook: набір із 5 ножів; багатофункціональні ножиці; контейнер для змішування; 8-літрова каструля з кришкою

Інгредієнти: 6 баранячих відбивних; 6 скибок артишоку; 300 г яловичого фаршу; 2 цибулини; 200 г рису; 100 г дрібного булгуру; півпучка петрушки; 200 г листя винограду; 1 нарізаний помідор; 1 десертна ложка кмину; 1 чайна ложка куркуми; 1 столова ложка томатного соусу; 110 мл оливкової олії; 2 зубці часнику; сіль; чорний перець

Спосіб приготування

  1. Наріжте яловичину, цибулю, часник і помідори ножем iCook. Подрібніть петрушку за допомогою багатофункціональних ножиць.

  2. Змішайте всі інгредієнти з булгуром, рисом, приправами, спеціями та оливковою олією у контейнері для змішування.

  3. Вимішуйте протягом 10-15 хвилин, потім викладіть начинку на листя винограду та загорніть.

  4. Покладіть три баранячі відбивні в каструлю iCook. Зверху викладіть артишоки, потім два шари начиненого виноградного листя, далі знову баранячі відбивні й артишоки та ще два шари начиненого виноградного листя.

  5. Додайте оливкову олію та томатний соус.

  6. Готуйте на плиті — спочатку на сильному вогні, а потім на повільному протягом 40 хвилин.

Нурхан каже: «Це чудова можливість під час демонстрації показати, що в каструлі iCook можна одночасно готувати три інгредієнти, які зазвичай потребують різного часу приготування. Я готую цю страву в особливих випадках — гостям подобається!»

Салат з бобами та гранатом


Рівень складності:
легкий


Використана продукція iCook: набір із 5 ножів; 4-літрова каструля з кришкою

Інгредієнти: 165 г бобів (зціджених); 3 пригоршні листя салату; ¼ червоної капустини; 3 столові ложки зерен граната; 2 столові ложки волоських горіхів; 2 столові ложки моденського бальзамічного оцту; 2 столові ложки оливкової олії; сіль; лимон; кориця; кмин

Спосіб приготування

  1. Готуйте боби в 4-літровій каструлі iCook із невеликою кількістю води протягом 30 хвилин, потім перекладіть у контейнер для змішування.

  2. Коли квасоля прохолоне, наріжте листя салату й червону капусту ножем iCook. Висипте в каструлю з гранатом і волоськими горіхами.

  3. Перемішайте з лимоном, оливковою олією, моденським бальзамічним оцтом, сіллю, корицею та кмином, потім приправте за смаком.

Нуран і Шуле кажуть: «Ця страва легко готується й містить багато протеїну. Зварені в каструлі iCook боби зберігають свій смак і вітаміни. Ми готуємо за цим рецептом щонайменше раз на місяць. Страва чудово підходить для демонстрації того, що здорову їжу можна приготувати за допомогою посуду iCook, а ножі ідеальні для нарізання овочів».

Схожа інформація

Романтична вечеря

Кухонний посуд та система очищення води

Далі

Просто, швидко та корисно

Кухонний посуд та система очищення води

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію