Новини та події

Смак Румунії

Оселя

Доповніть свою кулінарну колекцію улюбленими рецептами наших НПА з Румунії

У першому випуску нашої нової інтерактивної кулінарної рубрики НПА з чудової країни Румунії поділяться своїми улюбленими рецептами та порадами щодо приготування у посуді iCook. Готові послухати про справжні смаколики? Почнімо.

Унікальна суміш смаків

Хоча Румунія найбільш відома своїми чарівними середньовічними містами, фортецями та, звичайно ж, легендою про Дракулу, вона також є батьківщиною багатої кухні. Під впливом довгої історії культурної взаємодії румунська кухня дещо запозичила в сусідів, а також у цілого світу, щоб запропонувати свій власний особливий смак і задовольнити вподобання різних народів.

Наші НПА з Румунії діляться своїми улюбленими рецептами, дають поради щодо смачнішого приготування, показують страви клієнтам і демонструють їм кулінарні можливості з посудом iCook.

Трохи традицій

Сапфірові НПА Марія та Іоан Преліпчан із чарівного селища Хороднік-де-Жос у Сучаві в Румунії поділилися старовинним улюбленим сімейним рецептом пишного хліба, зробленого на плиті з набором iCook «Сімейний престиж».

«Ми печемо цей хліб принаймні раз на тиждень і доповнюємо його іншими рецептами, — кажуть вони, додаючи, що, хоча традиційний хліб випікається в печі, вони надають перевагу використанню продуктів iCook, які вдосконалюють класичні страви. —

Смак хліба, приготованого таким чином, значно відрізняється та є набагато кращим. За смаком ми можемо оцінити цей хліб більше ніж у п’ять зірок. Крім того, він чудово підходить для демонстрації якості продуктів iCook.»

Румунський хліб на плиті

Цей рецепт можна завантажити у форматі PDF, щоб надрукувати, або у форматі ePub, щоб читати його в додатку для електронних книг.

Екзотична адаптація

Для Корнел Робу, Смарагдового НПА в Румунії та Перлинного НПА в Італії, який народився в румунському місті Бреїла, легке приготування страв має ключове значення.

«Тривала демонстрація рецепту групі людей може бути нудною, — пояснює він. — Тому солодко-кисла телятина з грибами плеврот і рисовою локшиною — мій улюблений рецепт на всі часи.

Для підготовки всіх інгредієнтів знадобиться лише 30 хвилин, а під час приготування ми говоритимемо про переваги посуду iCook і використовуватимемо відеопроектор для показу зображень.»

Рецепт солодко-кислої телятини

Цей рецепт можна завантажити у форматі PDF, щоб надрукувати, або у форматі ePub, щоб читати його в додатку для електронних книг.

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію