Новини та події

Вирушаймо у світ святкових кулінарних пригод!

Оселя

Меню зі стравами з усього світу створять святкову атмосферу, а iCook буде ідеальним партнером у приготуванні

У кожній країні є свої особливі кулінарні традиції. Хотілося б скуштувати? Берімо улюблений iCookTM набір і вирушаймо до кулінарних пригод. Пропонуємо до вашої уваги два неймовірні меню з трьох страв — першої, основної та десерту, рецепти яких можна завантажити. Створюючи меню, ми надихалися святковими стравами з усього світу, щоб потішити сезонними смаколиками ваші смакові рецептори.

Подорож святковими смаками

Кожна нація має власні уявлення про святкову їжу. У Франції в цю пору ласують фуа-гра та бюш-де-ноель, а на столі кожної фінської родини можна побачити традиційний салат із оселедця, запечені овочі та смажене м’ясо. В Італії вас пригостять вугром, а в Польщі – оселедцем. У Греції після основної страви подають меломакарону — медове печиво із сиропом і горіхами, а у Великій Британії ви, звичайно, знайдете в меню запечену птицю, брюссельську капусту та м’ясні пироги. Усі названі страви мають особливий святковий смак, вони приправлені любов’ю, традиціями та духом цієї пори.

Надихнувшись смачними стравами з усього світу, ми склали два меню з трьох страв — звичайне та вегетаріанське — щоб потішити ваші смакові рецептори. Будуть вражені всі ваші гості: в меню входять пікантний маринований оселедець, ароматна смажена курка, начинена травами, святковий салат, гарбузове різотто та два чудові десерти – насичений шоколадний мус і запечені яблука з грушами. Якщо хочете спробувати, натисніть на посилання нижче, завантажте рецепти в зручному форматі (PDF для друку, ePub для читання у електронній книзі чи за допомогою додатка) або збережіть на своєму пристрої.

Святкові подарунки для приготування сезонних страв

Набори посуду iCook — це чудові подарунки для кулінарів-початківців. Приготуйте у якості подарунку iCook Базовий набір, а краще скористайтеся спеціальною пропозицією на iCook Основний набір , щоб потішити ваших близьких уже цієї святкової пори.

Меню з трьох страв для невегетаріанців

Рецепти можна завантажити тут:

  1. Традиційний маринований оселедець ( PDF / ePub )

  2. Смажена курка, начинена травами ( PDF / ePub )

  3. Шоколадний мус з ожиною та вершками ( PDF / ePub )

Меню з трьох страв для вегетаріанців

Рецепти можна завантажити тут:

  1. Святковий салат із листової капусти, смаженого батату та пастернаку з фетою, горіхами пекан і гранатом ( PDF / ePub )

  2. Запечене в духовці різотто з гарбузом ( PDF / ePub )

  3. Запечені яблука й груші з журавлиною та шавлією ( PDF / ePub )

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію