Новини та події

Літні страви-фаворити з Туреччини

Оселя

Надзвичайно смачні літні страви від наших турецьких НПА

Туреччина – це просто фантастичне місце у літні місяці. Середземноморський клімат створює ідеальні умови для вирощування багатого розмаїття свіжих овочів і фруктів. тому страви готуються з першокласних інгредієнтів. Місцеві жителі, які знають цю кухню краще за всіх, діляться своїми секретами.

Ми попросили трьох наших НПА поділитися своїми улюбленими рецептами і порадами з приготування з iCook. Обов'язково робіть нотатки: вам захочеться приготувати ці страви не один раз!

Бьорек: турецький пиріг-рулет

Коли Севаль Каратай зі Стамбулу готує будь-яку страву, вона завжди використовує свою iCook Сковорідку, що не допускає пригорання, діаметром 30 см. Улюблена страва, яку особливо добре готувати у такий спосіб, – це турецький солоний пиріг-рулет, відомий як бьорек. Хоча традиційно його печуть у духовці, Севаль стверджує, що значно легше й економічніше готувати бьорек у сковорідці iCook. А оскільки для рецепту потрібно чимало інгредієнтів нарізати, вона також радо користується своїм iCook Набором ножів.

Оскільки бьорек можна готувати з найрізноманітнішими начинками, його рецепт можна пристосувати до будь-якого сезону. Готові спробувати літній варіант? Щойно ви його скуштуєте, вам захочеться випробувати всі рецепти турецької кухні до останнього!

Завантажте рецепт у форматі PDF або ePub

Тандір кебаб: ягня тандурі

Хоча цей рецепт готується довго (цілих три години), з нашої добірки літніх турецьких рецептів приготувати його найлегше: усе, що вам потрібно, – це час. Айсе Алаґьоз зі Стамбулу обожнює готувати ягня тандурі, або тандір кебаб, у своїй iCook 8-літровій жаровні з кришкою. Що стосується приправ, Алаґьоз каже, що невелика кількість трав і спецій можуть надати м'ясу особливий смак. «Для свого рецепту я беру трохи сухого чебрецю і зіри», – ділиться вона.

Завантажте рецепт у форматі PDF або ePub

Кюнефе: турецький десерт із сиром

Ясмін Узунпосталчі – ще одна палка фанатка iCook Сковорідки, що не допускає пригорання, діаметром 30 см. Платиновий НПА-засновник бізнесу і чудовий кухар із міста Конья обожнює використовувати цю сковорідку для приготування свого особливого турецького десерту, зазвичай відомого як кюнефе. І хоча тісто для нього можна знайти лише у спеціальних крамницях, воно варте пошуків! Цей десерт на основі сиру походить із Близького Сходу і став популярною стравою у багатьох інших країнах з простої причини – він надзвичайно смачний! Ясмін ділиться порадою: «Якщо не любите сир, використайте натомість волоські горіхи».

Завантажте рецепт у форматі PDF або ePub

Не хвилюйтесь, смачні рецепти на цьому не закінчуються! У нас є багато інших літніх рецептів турецької кухні .

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію