Новини та події

Смачні страви української кухні

Оселя

Нові чудові рецепти з України!

Платиновий НПА-засновник бізнесу Андрій Підлубний з м. Києва (Україна) люб’язно поділився з нами рецептами двох своїх улюблених українських страв, а також розкрив деякі секрети приготування їжі в посуді iCook™. Зустрічайте: горохово-м’ятний крем-суп із грінками і рататуй по-українськи! Хочете дізнатися, як приготувати таку смакоту вдома? Впевнені, що ви будете часто готувати ці страви навіть по буднях, коли часу зовсім обмаль! А ще ви знайдете рецепт українських солодких ласощів, які ідеально підійдуть для десерту або навіть для сніданку.

Горохово-м’ятний крем-суп із грінками

Цей смачний і ситний вегетаріанський суп – справжня насолода! Напевно у вас вдома є все необхідне для його приготування, і вам не доведеться спеціально йти до магазину за продуктами. Супи – відмінний спосіб нарешті використати ті продукти, які вже довго зберігаються в холодильнику. А ще в супі можна «замаскувати» корисні для дітей овочі, які вони в іншому вигляді не з’їдять. Подивіться відеоролик про те, як Андрій готує суп, і повторюйте за ним!

Завантажте рецепт у форматі PDF або ePub

Рататуй по-українськи

Рататуй смачний за будь-якої погоди. Завдяки різноманітності свіжих овочів ця страва освіжає у спекотні літні дні. Коли дуже спекотно, рекомендуємо не класти в рататуй моцарелу, щоб страва була більш легкою. Ну а коли на вулиці прохолодно, обов’язково використовуйте моцарелу і подайте до страви свіжоспечений хліб – і ваші близькі неодмінно вишикуються в чергу за добавкою! У своєму відеоролику Андрій ділиться секретами приготування цієї страви – і ви можете готувати разом із ним!

Завантажте рецепт у форматі PDF або ePub

Солодкі налисники – українські млинці

Amagram дуже рекомендує приготувати ці млинці, тому що вони неймовірно смачні! Ними можна пригостити рідних і друзів, а можна зібратися і приготувати цю страву всім разом. Хтось смажить млинці, а хтось у цей час готує начинку. Можна використовувати різні види начинки: м’ясний фарш, яйця із зеленню, гриби, капуста – варіантів безліч! А оскільки всі ми полюбляємо солодке, начинка з ягідного соусу з сиром – безпрограшний варіант для десерту або сніданку у вихідний день.

Завантажте рецепт у форматі PDF або ePub

Схожа інформація

Просто, швидко та корисно

Кухонний посуд та система очищення води

Далі

Наступна зупинка: Фінляндія

Оселя

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію