Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Shutterstock

Готуйте як професіонал!

Оселя

Хочете, щоб у вас вдома завжди була готова смачна їжа, але не хочете витрачати на її приготування весь вільний час? Наші поради допоможуть вам приготувати смачні страви і заощадити час – відмінний подарунок до Нового року!

Готові здобути здорові звички, дізнатися рецепти нових страв і залишити час для себе? Ми розповімо, як це зробити! Якщо оптимізувати процес приготування їжі, можна вивільнити багато часу, водночас збільшивши споживання вітамінів і мінералів. Навіть якщо зараз ви працюєте з дому, це не означає, що у вашому щільному графіку з’явилося більше часу.

Якщо зберігати приготовлену їжу в холодильнику або в морозильній камері, ви зможете проводити менше часу на кухні і без зайвих зусиль завжди насолоджуватися домашньою їжею. Приємний бонус: ви також зможете скоротити витрати на харчування, тому що будете менше купувати їжу на винос і менше їжі замовляти додому. Смачна їжа, більше вільного часу і нова корисна звичка? Звучить заманливо!

Як полюбити готувати

Щоб полюбити процес приготування їжі, перш за все потрібно скласти план на тиждень. Виділіть час, наприклад в суботу після обіду, щоб підібрати рецепти, зробити покупки і, звичайно ж, приготувати їжу. Після того, як ви приготуєте всі страви, дайте їм охолонути протягом 1–2 годин майже до кімнатної температури, перекладіть у герметичні контейнери або в iCook ємності для змішування з кришками і поставте в холодильник.

Як правило, ви можете спокійно залишити яловичину, курку і макарони в холодильнику на 3–4 дні, а більшість салатів – приблизно на п’ять днів. Якщо ви хочете надовго зберегти їжу, зберігайте її в морозильній камері! Не використовуйте пластиковий посуд для розігрівання страв у мікрохвильовій печі. Обов’язково розморозьте страви перед тим, як розігрівати їх.

Збираєтеся готувати якусь страву вперше? Вибирайте нескладні рецепти, щоб приготування їжі не було для вас виснажливим. Пам’ятайте, що приготовлені страви повинні містити багато поживних речовин, які будуть підтримувати ваш організм. Ну а оскільки «смачно» не завжди означає «корисно», рекомендуємо скористатися нашим збірником рецептів , звідки можна черпати натхнення! В деякі страви пропонується додати продукти NUTRILITE, що допоможе заповнити можливі прогалини в раціоні. NUTRILITE Порошкова клітковина , наприклад, містить клітковину з трьох рослинних джерел, а NUTRILITE Протеїновий порошок на рослинній основі допоможе збагатити раціон усіма дев’ятьма незамінними амінокислотами, які називають «будівельними цеглинками життя». Якщо ви готові почати опановувати нову систему приготування їжі, спробуйте приготувати три апетитні страви за наведеними рецептами, і вам не доведеться сумно розглядати порожній холодильник, прийшовши додому!

Пудинг із насіння чіа

Ця проста в приготуванні страва, що складається лише з трьох інгредієнтів і багата на клітковину, – ідеальний варіант для сніданку. А якщо додати в неї NUTRILITE Протеїновий порошок на рослинній основі, можна отримати додаткову кількість поживних інгредієнтів. Щоб страва була ще смачнішою, в неї можна додати фрукти або горіхи. А ще це корисний десерт!

© Stocksy

Рецепт пудингу з насіння чіа можна прочитати в Amagram і завантажити у форматі PDF або ePub .

Морквяно-імбирний суп

Це чудовий зігріваючий суп сподобається веганам, вегетаріанцям і всім, хто полюбляє моркву. У ньому багато свіжих овочів. Імбир надає супу нотку пікантності. Страву можна заморозити на той випадок, якщо посеред робочого тижня у вас не буде часу на приготування їжі.

© StockFood

Рецепт морквяно-імбирного супу можна прочитати в Amagram і завантажити у форматі PDF або ePub .

Смажені овочі з куркою

Для приготування цієї чудової печені вам знадобиться зовсім небагато інгредієнтів. Страва має чудовий смак, і вам захочеться готувати її знову і знову! Якщо ви хочете, щоб овочі залишалися ще більш свіжими, посоліть і поперчіть їх, складіть в iCook ємність для змішування з кришкою і поставте в холодильник. В цьому випадку вам буде потрібно лише викласти вже нарізані овочі на деко і обсмажити їх, коли ви вирішите готувати цю страву. Так само можна вчинити з бланшованою броколі!

© StockFood

Рецепт смажених овочів із куркою можна прочитати в Amagram і завантажити у форматі PDF або ePub .

Це просто – вибирайте рецепти, готуйте смачні страви і витрачайте свій дорогоцінний час на те, що вам подобається. Смачного!

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію