Новини та події

Романтична вечеря для двох удома

Кухонний посуд та система очищення води

Приготуйте вдома страви італійської кухні за нашими рецептами.

У гарних ресторанах зазвичай багато відвідувачів, а страви дорого коштують. Тож пропонуємо вам провести романтичний вечір удома в невимушеній атмосфері.

Приготування їжі вдома має багато переваг. Зазвичай домашні страви коштують набагато дешевше, ніж замовлені в ресторані. Іншою важливою перевагою є здоров’я: куховарячи вдома, ви самі вирішуєте, які складники використовувати, тож можете бути абсолютно впевненими, що ваша їжа буде поживною та корисною. До того ж, їсти вдома зручно: не потрібно турбуватися про бронювання столика в ресторані!

Новий погляд на три класичні італійські страви

Не знаєте, що приготувати на романтичну вечерю? Спробуйте ці три італійські страви!

Для початку: Брускетта з нутом

Рецепт класичної брускетти з додаванням нуту.

  1. Одна банка консервованого нуту

  2. В’ялені помідори в олії

  3. Лимонна цедра та сік

  4. Свіжа зелень петрушки

  5. Оливкова олія Extra Virgin AMWAYTM da Carapelli

  6. Часник

  7. Хліб чіабатта

У Посудині для змішування торгової марки iCookTM зробіть пюре з нуту, обережно розтираючи його великою ложкою. Вашим улюбленим ножем iCook наріжте в’ялені помідори довгими тонкими шматочками та подрібніть зелень петрушки. Додайте їх, а також лимонний сік і цедру в миску з нутом. Кількісну пропорцію інгредієнтів визначайте на власний смак. Наріжте чіабатту та зробіть тости із хрусткою скоринкою. Натріть поверхню тосту часником і згори покладіть одну ложку приготованої суміші. Скропіть оливковою олією та подавайте на стіл.

Основна страва: паста аль форно із сиром рікотта й домашнім томатним соусом

Ця страва нагадує типову італійську лазанью, її легко готувати. Пасту можна зберігати в холодильнику, і навіть після розігрівання вона смакуватиме вам!

  1. 750 г макаронів AmwayTM Фузіллі

  2. Одна дрібно нарізана біла цибулина

  3. Один нарізаний сухий перець чилі

  4. Два дрібно нарізані зубчики часнику

  5. Дві банки нарізаних помідорів (2 x 400 г)

  6. Жменя подрібненого зеленого листя базиліку

  7. 200 г сиру рікотта

  8. Кілька жмень натертого сиру пармезан

  9. 100 г натертого сиру моцарелла

  10. Оливкова олія Extra Virgin AMWAYTM da Carapelli

  11. Чорний перець

  12. Сіль

Розігрійте духовку до 200°C та нагрійте підсолену воду в каструлі iCook. Коли вода закипить, додайте макарони та зваріть їх (на 3–4 хвилини менше за вказаний на упаковці час). Злийте воду та відставте. Налийте оливкову олію в сковорідку з антипригарним покриттям торгової марки iCook і підсмажте цибулю, часник та перець чилі — спершу на малому, а потім на середньому вогні протягом 5–10 хвилин або доки цибуля не стане м’якою. Додайте помідори та кип’ятіть соус на малому вогні протягом 5–10 хвилин. Зніміть із вогню й додайте рікотту та пармезан. Приправте сіллю та перцем.

Змастіть велику прямокутну форму для запікання оливковою олією. На дно покладіть шар соусу, а зверху додайте шар пасти. Викладайте так шарами по черзі. Згори притрусіть страву тертою моцареллою. Запікайте протягом 15 хвилин або доки сир не зарум’яниться.

Десерт: шоколадний тірамісу

Тірамісу можна також готувати з какао — тоді цей відомий класичний десерт отримає неповторний смак і чудово смакуватиме з кавою.

  1. 24 бісквітних печива

  2. 200 мл AmwayTM Кави еспрессо

  3. 100 г колотого темного шоколаду (70–80% какао)

  4. 300 г сиру маскарпоне

  5. 250 мл збитих вершків

  6. 75 г цукрової пудри

  7. Одна чайна ложка ванілі

  8. Подрібнені кавові зерна (необов’язково, для оздоблення)

На дно квадратної форми для випікання покладіть половину бісквітного печива. Ретельно скропіть кавою еспрессо.

Розтопіть темний шоколад у маленькій каструлі iCook на середньому вогні. Дайте йому охолонути. Додайте в каструлю сир маскарпоне, цукрову пудру та ваніль. Збивайте за допомогою електроміксера, доки не сформується однорідна маса. Додайте розтоплений шоколад і знову збивайте до однорідності.

Викладіть половину суміші на бісквітне печиво у формі для випікання. Згори викладіть решту печива та знову скропіть еспрессо. Додайте решту суміші з маскарпоне. За бажання посипте подрібненими кавовими зернами. Перш ніж подавати на стіл, потримайте в холодильнику принаймні 6 годин.

Якісна їжа потребує якісного посуду

Завдяки торговій марці iCook готувати вдома стало ще зручніше! Лінійка кухонного посуду iCook включає різноманітне начиння — від каструль і сковорідок до ножів та фартухів. Усі предмети виготовлені з високоякісних матеріалів і дають змогу готувати одночасно декілька страв. Завдяки ним ви станете справжнім шеф-кухарем і зможете готувати вдома страви, які здивують ваших гостей або коханих!

Схожа інформація

Їжте те, що достигло

Кухонний посуд та система очищення води

Далі

Будьте здорові

Продукти для коригування ваги

Далі

Збільште обсяги продажу

Кухонний посуд та система очищення води

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію