Новини та події
© Getty Images / Frank van Delft

Три поради для гриль-вечірки

Кухонний посуд та система очищення води

Представляємо найкращі поради для готування на грилі та рецепт салату-закуски для безтурботних розваг на свіжому повітрі.

Тепла погода — це чудовий час для зустрічі з НПА своєї бізнес-групи на гриль-вечірці, аби зблизитися чи відсвяткувати нещодавні досягнення. До вашої уваги кілька простих порад, які допоможуть перетворити вашу вечірку на подвір’ї чи даху на невимушену і, при цьому, пам’ятну подію. Потрібні кілька ідей рецептів для гарніру? Без паніки! Прочитайте наші поради та дізнайтесь простий рецепт, від якого, без сумніву, усі будуть у захваті!

1. Готуйте прості страви

Зараз літо! Підготуйте продукти заздалегідь і запечіть більшу частину з них на грилі. Такі гарніри, як смажена кукурудза та салат із пастою (див. рецепт нижче), є незмінними фаворитами. Їх легко готувати, і вони зовсім не б’ють по кишені.

2. Створіть атмосферу

Кілька ламп-свічок (світлодіоди просто створені для безтурботних веселощів) і гірлянда з вогників уздовж садового паркану чи перил балкону допоможуть створити настрій. Для вечірки у денний час приготуйте ракетки для бадмінтону чи набір для крокету та влаштуйте товариське змагання. Якщо будуть діти, підготуйте для них цікаві ігри. Тоді точно ніхто не нудьгуватиме!

3. Використовуйте правильні інструменти

iCook™ Набір із 5 ножів та iCook Базовий набір посуду забезпечать повний контроль і стабільність. iCook Маленький ніж, що має лезо завдовжки 12,7 см, якнайкраще підходить для обвалювання м’яса та обрізування сала. Ці набори продаються у комплекті з контейнером для зберігання, який захищає ножі й водночас дає вам змогу легко вибрати потрібний. Немає нічого гіршого, ніж брудний гриль, тож почистіть його L.O.C. Очищувачем для металевих виробів — і він засяє.

Салат із пастою для гриль-вечірки

На шість порцій

© fotolia

Інгредієнти:

  1. 3 упаковки готових свіжих напівфабрикатів тортеліні (приблизно 225 г)

  2. 150 г руколи

  3. 3 жмені кедрових горіхів (смажених або звичайних)

  4. 2 жмені в’ялених помідорів

  5. 12 ст. л. AMWAY™ Оливкової олії Extra Virgin

  6. 3 ст. л. генуезького соусу песто

  7. Морська сіль

  8. Чорний перець

1. Зваріть тортеліні в iCook 4-літровій пароварці з кришкою у підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці. iCook 4-літрову пароварку з кришкою можна використовувати, щоб обсушити тортеліні і дати їм охолонути до ледь теплого стану. Далі вимийте і висушіть у сушарці руколу. Підсмажте горіхи на сухій сковорідці. Візьміть свій улюблений iCook Ніж, щоб порізати в'ялені помідори на широкі смужки. Змішайте оливкову олію з соусом песто.

2. Змішайте ледь теплі тортеліні з кедровими горішками, в'яленими помідорами і сумішшю оливкової олії та соусу песто. Приправте сіллю і перцем. Посипте руколою і подайте як гарнір до святкового грилю. Порада: притрусіть невеликою кількістю тертого сиру пармезан.

Схожа інформація

Романтична вечеря

Кухонний посуд та система очищення води

Далі

Зануртеся в сезон свят з XS Power Drink

Продукти для активного способу життя

Далі

Їжте те, що достигло

Кухонний посуд та система очищення води

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію