Новини та події

Бути гостинним тепер просто

Кухонний посуд та система очищення води

Якраз до свят компанія Amway випускає iCook Сковорідку-вок.

Традиційна сковорідка-вок — це посудина з випуклим дном, що з’явилась у Китаї приблизно в X–XIII ст. Завдяки незвичній формі поверхня сковорідки нагрівається рівномірно, а страви готуються швидше. Це було важливо для людей, у яких було обмаль продуктів і палива.

Відповідність сучасним вимогам

Компанія Amway пристосувала це освячене віками кухонне приладдя до потреб XXI ст. Найпомітніша відмінність нової iCook™ Сковорідки-вок від традиційного вигнутого сотейника — це пласке дно. Сковорідка із пласким дном створена для сучасної кухні (а не для відкритого вогню), а тому його можна використовувати на електричних, газових, керамічних та індукційних плитах. Семишарова конструкція сковорідки рівномірно розподіляє тепло, сприяючи швидшому приготуванню та заощадженню електроенергії. Крім того, як і в усьому посуді iCook, тут застосовується метод приготування VITALOK™*, що дає змогу зберігати поживні речовини, колір і аромат. Універсальна iCook Сковорідка-вок упорається з будь-яким завданням — смаженням, варінням, тушкуванням, запіканням і приготуванням на парі.

iCook Сковорідка-вок постачається з решіткою для приготування на парі овочів і риби та решіткою «Квітка лотоса» для зберігання їжі теплою під час приготування інших інгредієнтів.

Баклажанові рулетики із зеленню та сирним кремом

Тепер, коли ви знаєте про переваги iCook Сковорідки-вок, можете приготувати смачнющу закуску за нашим рецептом і пригостити своїх друзів.





Інгредієнти

2 баклажани середнього розміру

150 г AMWAY™ da Carapelli Оливкової олії

100 г тертого сиру «Гауда»

150 г домашнього сиру

4 г рубленого часнику

40 г рублених волоських горіхів

40 г рубленого коріандру, базиліку або петрушки

3 г паприки, сіль і перець — на смак

  1. Помийте баклажани та за допомогою кухарського ножа iCook поріжте їх уздовж тоненькими шматочками. Посоліть їх і залишіть на п’ять хвилин, щоб вони пустили сік, а потім промийте й висушіть.

  2. Додайте олію в iCook Сковорідку-вок і нагрійте її. Смажте шматочки баклажанів до утворення золотистої скоринки. Вийміть їх і покладіть на паперовий рушник, щоб видалити зайву олію.

  3. Начинка: змішайте сир «Гауда» з домашнім сиром у чаші для змішування iCook, потім додайте часник, зелень і волоські горіхи. Додайте паприку, сіль і перець.

  4. Покладіть начинку на шматочки баклажанів і згорніть їх у рулетики. Притрусіть згори зеленню.

Чотири порції


* Щоб метод приготування VITALOK працював, iCook Сковорідку-вок потрібно щільно накрити кришкою.

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію