Бути гостинним тепер просто
Кухонний посуд та система очищення води
Якраз до свят компанія Amway випускає iCook Сковорідку-вок.
Якраз до свят компанія Amway випускає iCook Сковорідку-вок.
Традиційна сковорідка-вок — це посудина з випуклим дном, що з’явилась у Китаї приблизно в X–XIII ст. Завдяки незвичній формі поверхня сковорідки нагрівається рівномірно, а страви готуються швидше. Це було важливо для людей, у яких було обмаль продуктів і палива.
Компанія Amway пристосувала це освячене віками кухонне приладдя до потреб XXI ст. Найпомітніша відмінність нової iCook™ Сковорідки-вок від традиційного вигнутого сотейника — це пласке дно. Сковорідка із пласким дном створена для сучасної кухні (а не для відкритого вогню), а тому його можна використовувати на електричних, газових, керамічних та індукційних плитах. Семишарова конструкція сковорідки рівномірно розподіляє тепло, сприяючи швидшому приготуванню та заощадженню електроенергії. Крім того, як і в усьому посуді iCook, тут застосовується метод приготування VITALOK™*, що дає змогу зберігати поживні речовини, колір і аромат. Універсальна iCook Сковорідка-вок упорається з будь-яким завданням — смаженням, варінням, тушкуванням, запіканням і приготуванням на парі.
iCook Сковорідка-вок постачається з решіткою для приготування на парі овочів і риби та решіткою «Квітка лотоса» для зберігання їжі теплою під час приготування інших інгредієнтів.
Тепер, коли ви знаєте про переваги iCook Сковорідки-вок, можете приготувати смачнющу закуску за нашим рецептом і пригостити своїх друзів.
Інгредієнти
2 баклажани середнього розміру
150 г AMWAY™ da Carapelli Оливкової олії
100 г тертого сиру «Гауда»
150 г домашнього сиру
4 г рубленого часнику
40 г рублених волоських горіхів
40 г рубленого коріандру, базиліку або петрушки
3 г паприки, сіль і перець — на смак
Помийте баклажани та за допомогою кухарського ножа iCook поріжте їх уздовж тоненькими шматочками. Посоліть їх і залишіть на п’ять хвилин, щоб вони пустили сік, а потім промийте й висушіть.
Додайте олію в iCook Сковорідку-вок і нагрійте її. Смажте шматочки баклажанів до утворення золотистої скоринки. Вийміть їх і покладіть на паперовий рушник, щоб видалити зайву олію.
Начинка: змішайте сир «Гауда» з домашнім сиром у чаші для змішування iCook, потім додайте часник, зелень і волоські горіхи. Додайте паприку, сіль і перець.
Покладіть начинку на шматочки баклажанів і згорніть їх у рулетики. Притрусіть згори зеленню.
Чотири порції
* Щоб метод приготування VITALOK працював, iCook Сковорідку-вок потрібно щільно накрити кришкою.
Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.
Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.