Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Amway

Святковий буряковий суп із сушеними фініками і фундуком

Рецепти

Час на підготовку: 20 хв

Час на приготування: 25 хв

Інгредієнти:

  1. 15 г цибулі

  2. 5 г імбиру

  3. 200 г буряка

  4. 40 г яблук

  5. 25 г апельсинів

  6. 5 г фундука

  7. 10 г сушеного інжиру

  8. 20 г пармезану

  9. 50 г натурального соєвого напою

  10. 5 мл оливкової олії

  11. 80 мл овочевого бульйону

  12. 5 г сметани (10% жирності)

  13. стебло свіжої петрушки

  14. щіпка прянощів для імбирного печива

  15. щіпка коричневого цукру

  16. щіпка солі

  17. щіпка чорного перцю

  18. 1 лавровий листок

Спосіб приготування:

  1. Очистіть і дрібно наріжте цибулю та імбир.

  2. Вимийте і очистіть від шкірки буряк і яблука, потім поріжте їх.

  3. Розігрійте олію у великій каструлі iCook на середньому вогні, додайте цибулю та імбир і смажте 1-2 хвилини до напівпрозорості.

  4. Додайте буряк і яблуко та готуйте ще 2-3 хвилини.

  5. Додайте овочевий бульйон, спеції, цукор і лавровий листок. Накрийте суп і готуйте на повільному вогні ще 20 хвилин.

  6. Поки готується суп, приготуйте топпінг. Дрібно натріть апельсин і вичавіть сік. Наріжте фундук і, використовуючи маленьку каструлю iCook, підсмажте його до появи аромату. Поріжте фініки і петрушку. Натріть пармезан і змішайте його з петрушкою, фініками й горіхами.

  7. Вийміть лавровий листок з каструлі, додайте соєвий напій і пюрируйте суп до вершкової консистенції. Додайте сіль, перець і апельсиновий сік перед подачею.

Подача страви. Розлийте суп по тарілках і додайте топпінг.

Завантажте рецепт у форматі PDF або ePub

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі

Cуп із гарбуза та солодкої картоплі з кокосовим молоком

Рецепти

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію