Час на підготовку: 20 хв
Час на приготування: 25 хв
Інгредієнти:
15 г цибулі
5 г імбиру
200 г буряка
40 г яблук
25 г апельсинів
5 г фундука
10 г сушеного інжиру
20 г пармезану
50 г натурального соєвого напою
5 мл оливкової олії
80 мл овочевого бульйону
5 г сметани (10% жирності)
стебло свіжої петрушки
щіпка прянощів для імбирного печива
щіпка коричневого цукру
щіпка солі
щіпка чорного перцю
1 лавровий листок
Спосіб приготування:
Очистіть і дрібно наріжте цибулю та імбир.
Вимийте і очистіть від шкірки буряк і яблука, потім поріжте їх.
Розігрійте олію у великій каструлі iCook на середньому вогні, додайте цибулю та імбир і смажте 1-2 хвилини до напівпрозорості.
Додайте буряк і яблуко та готуйте ще 2-3 хвилини.
Додайте овочевий бульйон, спеції, цукор і лавровий листок. Накрийте суп і готуйте на повільному вогні ще 20 хвилин.
Поки готується суп, приготуйте топпінг. Дрібно натріть апельсин і вичавіть сік. Наріжте фундук і, використовуючи маленьку каструлю iCook, підсмажте його до появи аромату. Поріжте фініки і петрушку. Натріть пармезан і змішайте його з петрушкою, фініками й горіхами.
Вийміть лавровий листок з каструлі, додайте соєвий напій і пюрируйте суп до вершкової консистенції. Додайте сіль, перець і апельсиновий сік перед подачею.
Подача страви. Розлийте суп по тарілках і додайте топпінг.