Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події

Святковий гуляш з галушками, салатом і грушею з журавлинним соусом

Рецепти

Час на підготовку: 30 хв; час на приготування: 2,5 год

Інгредієнти для салату і груш з журавлинним соусом:

  1. 2 маленькі зрілі груші

  2. 4 десертні ложки журавлинного соусу

  3. 200 г польового салату

  4. 1 столова ложка гірчиці; 2 столові ложки меду; 4 столові ложки бальзамічного оцту; 6 столових ложок нерафінованої оливкової олії

Спосіб приготування:


Груші з журавлинним соусом. Вимийте груші, розділіть їх на половину і видаліть стебла й кісточки. Помістіть десертну ложку журавлинного соусу у висушену порожнину груші.

Салат. Вимийте і висушіть салат. Перемішайте його з інгредієнтами для заправки.

Інгредієнти для галушок:

  1. 4-х денні булочки

  2. 2 середніх яйця

  3. 200 мл молока

  4. Половина цибулини

  5. 30 г петрушки

  6. 2 столові ложки вершкового масла

  7. Сіль і мелений перець

  8. Щіпка мускатного горіха

Спосіб приготування:

  1. Дрібно наріжте цибулю і злегка підрум’яньте її у вершковому маслі в сотейнику. Додайте молоко і розігрійте, але не доводьте до кипіння. Додайте приправу.

  2. Додайте цю суміш до нарізаного кубиками хліба в мисці та додайте петрушку. Змішайте все і залиште на 10 хвилин.

  3. Додайте яйця і енергійно змішайте все руками. Замісіть тверде тісто. Вологими руками сформуйте вісім галушок розміром із тенісний м’яч.

Інгредієнти святкового гуляшу:

  1. 1 кг яловичини

  2. 2 столові ложки рослинної олії

  3. 1 цибуля

  4. 1 морквина

  5. 2 зубчики часнику

  6. 1 столова ложка борошна

  7. 1 паличка кориці

  8. 7 гвоздик

  9. 1 зірочка анісу

  10. 3 ягоди ялівцю

  11. 1 лавровий листок

  12. 1 гілочка розмарину

  13. 3 гілочки чебрецю

  14. 1 органічний апельсин

  15. 2 столові ложки меду

  16. 150 мл фруктового червоного вина

  17. 150 мл яловичого бульйону

  18. Сіль і перець

Спосіб приготування:

  1. Очистіть і дрібно наріжте цибулю і часник. Очистіть і наріжте моркву. Вимийте апельсин у гарячій воді, протріть шкірку, вичавіть сік з апельсина.

  2. Покладіть корицю, гвоздику, лавровий листок, аніс, ягоди, розмарин, чебрець і апельсинову шкірку в чайну інфузорію і закрийте її. Або використовуйте мішечок для чайного фільтра і закріпіть його етикеткою або ниткою.

  3. Поступово обсмажте яловичину в Сковорідці-вок iCook за високої температури без олії, потім вийміть її з сковороди.

  4. Додайте у вок рослинну олію і швидко обсмажте цибулю, часник і моркву. Додайте м’ясо і борошно і залиште їх тушитися ненадовго. Додайте вино, яловичий бульйон і сік апельсина. Додайте трави і спеції за смаком. Закрийте сковорідку кришкою і тушкуйте все разом протягом 1 години. У цей час ви можете приготувати галушки (див. рецепт вище).

  5. Через годину акуратно зніміть кришку вок, поставте на сковорідку вставку пароварки та помістіть в неї галушки. Поставте кришку назад і щільно закрийте, використовуючи паровий замок VITALOK. Залиште на вогні ще на годину.

  6. Акуратно зніміть кришку і додайте на сковорідку груші з журавлинним соусом. Поставте кришку назад і готуйте ще 20 хвилин.

Подача страви

Розділіть салат на чотири частини, сприсніть заправкою і покладіть зверху груші з журавлинним соусом. Покладіть на кожну тарілку по дві галушки і гуляш з великою кількістю соусу.

Завантажте рецепт у форматі PDF або ePub

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі
© StockFood

Філе яловичини із середземноморськими овочами і кезешпецле з низьким вмістом жирів

Рецепти

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію