Час на підготовку: 45 хвилин
Інгредієнти для кезешпецле з низьким вмістом жирів:
170 г борошна
2 яйця
50 г сиру Едам
45 г сиру Камамбер
2 очищені цибулини
1/2 столові ложки рапсової олії
Трохи води
Інгредієнти для філе яловичини із середземноморськими овочами:
480 г солодкого перцю
120 г цибулі
200 г томатів чері
800 г моркви
400 мл овочевого бульйону
400 г філе яловичини
Рапсова олія
Сіль і перець
Каєнський перець
Коріандр
Спосіб приготування:

Змішайте яйця, сіль і трохи води, щоб вийшло тісто. Замісіть тісто і відкладіть його.
Вимийте і наріжте солодкий перець, цибулю, помідори та моркву.
Помістіть овочі в 2-літрову каструлю iCook з гарячим овочевим бульйоном.
Приправте сіллю, каєнським перцем і коріандром, закрийте кришкою і варіть 5 хвилин.
Підігрійте на сильному вогні середню iCook Сковорідку, що не допускає пригорання.
Приправте філе яловичини сіллю і перцем й обсмажте з двох сторін по 1-2 хвилини.
Помістіть тісто для шпецле у пластиковий пакет з отворами, потім акуратно вичавіть шпецле через отвори в 4-літрову каструлю iCook з киплячою водою.
Викладіть шпецле шар за шаром в Ємність для змішування. Викладіть на шпецле сир, а потім поверніть їх в каструлю з гарячою водою.
Підсмажте цибулю в маленькій Сковорідці, що не допускає пригорання, і викладіть її поверх шпецле.
Дістаньте м’ясо зі сковорідки, полийте його гарячим бульйоном і подавайте разом зі шпецле і вареними овочами.