Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© StockFood

Філе яловичини із середземноморськими овочами і кезешпецле з низьким вмістом жирів

Рецепти

Час на підготовку: 45 хвилин

Інгредієнти для кезешпецле з низьким вмістом жирів:

  1. 170 г борошна

  2. 2 яйця

  3. 50 г сиру Едам

  4. 45 г сиру Камамбер

  5. 2 очищені цибулини

  6. 1/2 столові ложки рапсової олії

  7. Трохи води

Інгредієнти для філе яловичини із середземноморськими овочами:

  1. 480 г солодкого перцю

  2. 120 г цибулі

  3. 200 г томатів чері

  4. 800 г моркви

  5. 400 мл овочевого бульйону

  6. 400 г філе яловичини

  7. Рапсова олія

  8. Сіль і перець

  9. Каєнський перець

  10. Коріандр

Спосіб приготування:

  1. Змішайте яйця, сіль і трохи води, щоб вийшло тісто. Замісіть тісто і відкладіть його.

  2. Вимийте і наріжте солодкий перець, цибулю, помідори та моркву.

  3. Помістіть овочі в 2-літрову каструлю iCook з гарячим овочевим бульйоном.

  4. Приправте сіллю, каєнським перцем і коріандром, закрийте кришкою і варіть 5 хвилин.

  5. Підігрійте на сильному вогні середню iCook Сковорідку, що не допускає пригорання.

  6. Приправте філе яловичини сіллю і перцем й обсмажте з двох сторін по 1-2 хвилини.

  7. Помістіть тісто для шпецле у пластиковий пакет з отворами, потім акуратно вичавіть шпецле через отвори в 4-літрову каструлю iCook з киплячою водою.

  8. Викладіть шпецле шар за шаром в Ємність для змішування. Викладіть на шпецле сир, а потім поверніть їх в каструлю з гарячою водою.

  9. Підсмажте цибулю в маленькій Сковорідці, що не допускає пригорання, і викладіть її поверх шпецле.

  10. Дістаньте м’ясо зі сковорідки, полийте його гарячим бульйоном і подавайте разом зі шпецле і вареними овочами.

Завантажте цей рецепт у форматі PDF або ePub

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі

Святковий гуляш з галушками, салатом і грушею з журавлинним соусом

Рецепти

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію