Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© StockFood

Святковий салат із листової капусти, смаженої картоплі та пастернаку з фетою, горіхами пекан і гранатом

Рецепти

Час на підготовку та приготування: 1 год

Інгредієнти:

  1. 2 великі картоплини, очищені й нарізані кубиками

  2. 100 мл оливкової олії, плюс 2 ст. л. додатково

  3. 2 ст. л. білого винного оцту

  4. 1 дрібка цукру

  5. 1 ч. л. діжонської гірчиці

  6. 450 г кучерявої листової капусти, пошаткованої, без товстих стебел

  7. 1 лаваш, нарізаний широкими смужками

  8. 125 г фети, зцідженої та нарізаної кубиками

  9. 4 ст. л. зерен граната

  10. 3 столові ложки горіхів пекан

  11. Сіль і свіжозмелений чорний перець

Спосіб приготування:

  1. Попередньо розігріти духовку до 180°C.

  2. В деку для запікання помістити перемішану картоплю із 2 столовими ложками оливкової олії, сіллю та перцем за смаком.

  3. Запікати 30–40 хвилин, постійно помішуючи й перевертаючи, поки картопля не буде легко простромлюватися кінчиком ножа, а її краї підрум’яняться.

  4. Тим часом збити оцет, цукор і гірчицю з невеликою кількістю солі та перцю у великій ємності для змішування iCook, поки цукор і сіль не розчиняться.

  5. Поступово вливати 100 мл оливкової олії, поки заправка не загусне та не емульгує. Додати капусту та вимішати її із заправкою вручну.

  6. Підсмажити смужки лаваша в сухому iCook Сотейнику на помірному вогні, періодично перевертаючи. Зняти з вогню.

  7. Вийняти картоплю із духовки, коли вона буде готова. Дати трохи охолонути, потім додати листову капусту з фетою, зернами граната та горіхами пекан, гарно перемішуючи.

  8. Викласти на тарілки. Перед подачею зверху покласти підсмажені смужки лаваша.

Святковий салат із листової капусти, смаженої картоплі та пастернаку з фетою, горіхами пекан і гранатом (у форматі PDF або ePub )

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію