Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© StockFood

Смажена курка, начинена травами

Рецепти

Час на підготовку та приготування: 1 год 45 хв

Інгредієнти:

  1. 120 г несолоного розм’якшеного масла

  2. 1 жменя грубо рубленої італійської петрушки

  3. 1 невелика жменя порваного руками чебрецю

  4. 1 невелика жменя порваного руками розмарину

  5. 1 ціла курка, ~1,5 кг, общипана й випатрана

  6. 2–3 великі морквини, почищені й порізані соломкою

  7. 2–3 великі корені пастернаку, почищені й розрізані навпіл

  8. 2 ст. л. оливкової олії

  9. сіль і свіжозмелений чорний перець

Спосіб приготування:

  1. Попередньо розігріти духовку до 180°C.

  2. Розім’яти масло з петрушкою, близько половини кількості чебрецю та розмарину за допомогою iCook Блендера. Приправити сіллю та перцем.

  3. Обережно кінчиками пальців відокремити шкіру на верхній частині курки.

  4. Обережно заповнити простір між шкірою та грудкою маслом із травами. Викласти курку у вертикальному положенні на подушку з моркви, пастернаку та решти трав у формі для смаження.

  5. Натерти курку зовні оливковою олією. Приправити сіллю та перцем.

  6. Помістити в iCook 4-літрову каструлю та запікати близько 1 год 20 хв (готовність перевіряють проколюванням: курка готова, коли з найтовщої частини стегна витікає прозорий сік).

  7. Вийняти з духовки. Перш ніж подати, накрити на 10 хв алюмінієвою фольгою.

Смажена курка, начинена травами (у форматі PDF або ePub )

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію