Час на підготовку та приготування: 15 хв
Час на охолодження: 1 год
Інгредієнти:
4 ст. л. рослинної олії
200 г томатної пасти
200 г цукрової пудри
80 мл води
120 мл столового оцту
1/2 ч. л. солі
1/4 ч. л. сушеного кропу
1/4 ч. л. свіжозмеленого чорного перцю
4 філе оселедця без кісток, порізаних кубиками
Спосіб приготування:
На середньому вогні розігріти олію у великій сковорідці iCook до високої температури.
Влити томатну пасту. Помішуючи, довести до кипіння. Зменшити вогонь і всипати, помішуючи, цукор.
Зняти каструлю з вогню, коли цукор розчиниться. Додати, помішуючи, воду, оцет, сіль, кріп і перець.
Покласти оселедця у велику скляну банку. Залити доверху томатним соусом.
Після того як оселедець охолоне до кімнатної температури, закрити банку кришкою. Поставити в холодильник на 1 добу. Після цього можна подавати.