Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© StockFood

Традиційний маринований оселедець

Рецепти

Час на підготовку та приготування: 15 хв

Час на охолодження: 1 год

Інгредієнти:

  1. 4 ст. л. рослинної олії

  2. 200 г томатної пасти

  3. 200 г цукрової пудри

  4. 80 мл води

  5. 120 мл столового оцту

  6. 1/2 ч. л. солі

  7. 1/4 ч. л. сушеного кропу

  8. 1/4 ч. л. свіжозмеленого чорного перцю

  9. 4 філе оселедця без кісток, порізаних кубиками

Спосіб приготування:

  1. На середньому вогні розігріти олію у великій сковорідці iCook до високої температури.

  2. Влити томатну пасту. Помішуючи, довести до кипіння. Зменшити вогонь і всипати, помішуючи, цукор.

  3. Зняти каструлю з вогню, коли цукор розчиниться. Додати, помішуючи, воду, оцет, сіль, кріп і перець.

  4. Покласти оселедця у велику скляну банку. Залити доверху томатним соусом.

  5. Після того як оселедець охолоне до кімнатної температури, закрити банку кришкою. Поставити в холодильник на 1 добу. Після цього можна подавати.

Традиційний маринований оселедець (у форматі PDF або ePub )

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі
© StockFood

Святковий салат із листової капусти, смаженої картоплі та пастернаку з фетою, горіхами пекан і гранатом

Рецепти

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію