Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© StockFood

Різотто з гарбузом, запечене в духовці

Рецепти

Час на підготовку та приготування: 1 год 45 хв

Інгредієнти:

  1. 2 ст. л. оливкової олії

  2. 2 цибулини шалот, дрібно нарізані

  3. 2 зубки часнику, дрібно нарізані

  4. 175 г рису арборіо

  5. 150 мл сухого білого вина

  6. 1 л овочевого бульйону (тримати гарячим на плиті)

  7. 80 мл вершків

  8. 1/4 невеликого гарбуза, без насіння, нарізаного тонкими шматками

  9. сіль і свіжозмелений чорний перець

  10. Подача страви. 3–4 ст. л. крем-фрешу і 2–3 ст. л. тертого пармезану

Спосіб приготування:

  1. Для різотто: розігріти оливкову олію у великій неглибокій сковороді iCook (наприклад, у великому сотейнику із Сімейного набору). Поставити на середній вогонь, поки не нагріється. Додати цибулю шалот, часник і дрібку солі. Тушкувати протягом 5–6 хвилин до м’якості.

  2. Додати рис і готувати 2–3 хвилини, часто помішуючи, поки він не стане прозорим. Додати вино, довести до кипіння, потім зменшити вогонь і готувати на малому вогні ще 2 хвилини.

  3. Додавати бульйон по ополонику, помішуючи, і готувати на малому вогні. Додавайте наступний ополоник, коли рис вбере весь бульйон.

  4. Додавати бульйон доти, поки рис не вбере його весь і не набуде м’якої кремової консистенції; загалом близько 25–30 хвилин. Не обов’язково використовувати весь бульйон.

  5. Попередньо розігріти духовку до 190°C.

  6. Коли рис буде готовий, вмішати густі вершки та додати спеції за смаком. Викласти ложкою у форму для випічки, зверху покласти шматки гарбуза.

  7. Випікати близько 30–40 хвилин, поки різотто не підрум’яниться, а гарбуз не буде легко простромлюватися кінчиком ножа.

  8. Спосіб подавання: вийняти з духовки і залишити на 5 хвилин, потім подавати на стіл із крем-фрешем. Посипати тертим пармезаном.

Різотто з гарбузом, запечене в духовці (у форматі PDF або ePub )

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію