Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© StockFood

Запечені яблука й груші з журавлиною і шавлією

Рецепти

Час на підготовку та приготування: 1 год 10 хв

Інгредієнти:

  1. 4 середніх яблука сорту Гала, Кокс тощо

  2. 2 середні груші сорту Комис, Роша тощо, розрізані на четвертинки

  3. 2 столові ложки свіжої журавлини

  4. 2 столові ложки вершкового масла, кубиками

  5. Листя шавлії для декорування

Спосіб приготування:

  1. Попередньо розігріти духовку до 180°C.

  2. Викласти цілі яблука, четвертинки груш і журавлину на деко. Зверху на яблука та груші покласти кубики вершкового масла.

  3. Запікати протягом приблизно 1 години, поки фрукти не будуть дуже легко простромлюватися кінчиком ножа; яблука мають виглядати зморшкуватими.

  4. Дістати з духовки та залишити прохолонути. Прикрасити листям шавлії та подавати.

Запечені яблука й груші з журавлиною і шавлією (у форматі PDF або ePub )

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію