Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Stockfood

Румунський хліб на плиті

Рецепти

Загальний час на підготовку: 3 год

Загальний час на приготування: 1,5 год

Устаткування:

  1. 2-літрова каструля iCook із кришкою

  2. Велика опукла кришка iCook

  3. 8-літрова жаровня з кришкою

  4. Мірна чашка та інструменти

  5. Сито (для просіювання борошна)

Інгредієнти:

  1. 1 кг борошна

  2. 500 мл води

  3. 2 чайні ложки свіжих або сухих дріжджів

  4. 1 чайна ложка солі

  5. 2 чайні ложки цукру

Спосіб приготування:

  1. Нагрійте воду у 2-літровій каструлі iCook до кімнатної температури й просійте борошно у велику кришку iCook. Зробіть у центрі заглиблення.

  2. Додайте сіль, цукор і дріжджі, а потім налийте теплу воду на ці інгредієнти та залиште на 10 хвилин.

  3. Змішайте руками всі інгредієнти, доки не сформуєте тісто.

  4. Замішуйте тісто, доки воно не стане м’яким та еластичним, а потім залиште його підійматися приблизно на годину (доки його кількість не збільшиться вдвічі).

  5. Поставте 8-літрову жаровню iCook на плиту на невеликий вогонь, потім перемістіть у неї своє тісто й залиште підійматися на 15 хвилин.

  6. Установіть мінімальну температуру приготування, накрийте жаровню iCook кришкою та залиште хліб випікатися на 50 хвилин.

  7. Вимкніть плиту та залиште хліб ще на 20 хвилин.

  8. Смачного!

Порада для НПА: поки тісто підіймається й випікається, ви можете приготувати ще одну страву, почитати Amagram або написати клієнту!

Завантажте рецепт у форматі PDF або ePub

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі

Святковий салат із листової капусти, смаженої картоплі та пастернаку з фетою, горіхами пекан і гранатом

Рецепти

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію