Загальний час на підготовку: 60 хв
Загальний час на підготування: 30 хв
Устаткування:
4-літрова каструля iCook із кришкою
Сковорідка-вок iCook
ножі
тертка для овочів
Інгредієнти:
1 цибуля
1 солодкий червоний перець
1 солодкий жовтий перець
300 г грибів глив
600 г телячого філе
250-грамова банка консервованих шматочків ананасів
1 зубок часнику
30 г свіжого імбиру
300 г рисової локшини
100 мл оливкової олії першого віджиму
50 г рублених помідорів
2 столові ложки соєвого соусу
сік 1 лимона
Спосіб приготування:
Поріжте всі овочі та гриби смужками, наріжте м’ясо шматочками, поріжте ананас кубиками, залиште сік для соусу й натріть часник та імбир.
Відваріть рисову локшину в 4-літровій каструлі iCook, дотримуючись вказівок щодо часу приготування, написаних на упаковці, а потім промийте її холодною водою.
Розігрійте олію на пательні вок iCook, підсмажте телятину 2–3 хвилини, зніміть із плити та відкладіть.
Підсмажте часник та імбир, а потім гриби й овочі. Додайте ананас і готуйте 3–5 хвилин.
Перемішайте з нарізаними помідорами, соєвим соусом і лимонним соком. Додайте трохи ананасового соку для солодко-кислого смаку.
Додайте м’ясо й локшину до овочів, ретельно все перемішайте та подавайте страву.
Порада для НПА: спробуйте рецепт вдома, перш ніж подавати страву гостям. «Ви будете здивовані, коли побачите, наскільки легко готувати цю страву, і готуватимете її й надалі!» — каже НПА Корнел Робу.