Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© StockFood

Солодко-кисла телятина з грибами гливами і рисовою локшиною

Рецепти

Загальний час на підготовку: 60 хв

Загальний час на підготування: 30 хв

Устаткування:

  1. 4-літрова каструля iCook із кришкою

  2. Сковорідка-вок iCook

  3. ножі

  4. тертка для овочів

Інгредієнти:

  1. 1 цибуля

  2. 1 солодкий червоний перець

  3. 1 солодкий жовтий перець

  4. 300 г грибів глив

  5. 600 г телячого філе

  6. 250-грамова банка консервованих шматочків ананасів

  7. 1 зубок часнику

  8. 30 г свіжого імбиру

  9. 300 г рисової локшини

  10. 100 мл оливкової олії першого віджиму

  11. 50 г рублених помідорів

  12. 2 столові ложки соєвого соусу

  13. сік 1 лимона

Спосіб приготування:

  1. Поріжте всі овочі та гриби смужками, наріжте м’ясо шматочками, поріжте ананас кубиками, залиште сік для соусу й натріть часник та імбир.

  2. Відваріть рисову локшину в 4-літровій каструлі iCook, дотримуючись вказівок щодо часу приготування, написаних на упаковці, а потім промийте її холодною водою.

  3. Розігрійте олію на пательні вок iCook, підсмажте телятину 2–3 хвилини, зніміть із плити та відкладіть.

  4. Підсмажте часник та імбир, а потім гриби й овочі. Додайте ананас і готуйте 3–5 хвилин.

  5. Перемішайте з нарізаними помідорами, соєвим соусом і лимонним соком. Додайте трохи ананасового соку для солодко-кислого смаку.

  6. Додайте м’ясо й локшину до овочів, ретельно все перемішайте та подавайте страву.

Порада для НПА: спробуйте рецепт вдома, перш ніж подавати страву гостям. «Ви будете здивовані, коли побачите, наскільки легко готувати цю страву, і готуватимете її й надалі!» — каже НПА Корнел Робу.

Завантажте рецепт у форматі PDF або ePub

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі
© StockFood

Філе яловичини із середземноморськими овочами і кезешпецле з низьким вмістом жирів

Рецепти

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію