Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© StockFood

Шоколадний мус з ожиною та вершками

Рецепти

Час на підготовку та приготування: 30 хв

Час на охолодження: 4 год

Інгредієнти:

  1. 200 г темного шоколаду (подрібнити) + 50 г для прикрашання

  2. 100 г молочного шоколаду (подрібнити)

  3. 3 ст. л. несолоного масла (нарізати кубиками)

  4. 500 мл густих вершків

  5. 3 ст. л. цукрової пудри

  6. 4 великі жовтки

  7. 1 1/2 ч. л. екстракту ванілі

  8. 150 г ожини

Спосіб приготування:

  1. Змішати два види шоколаду, масло та 60 мл вершків на водяній бані. Для цього встановити ємність для змішування iCook на 3-літрову каструлю iCook, наполовину заповнену водою, що кипить на малому вогні.

  2. Помішувати, поки суміш не стане однорідною. Зняти з вогню та поставити в прохолодне місце.

  3. Тим часом збити решту вершків у великій ємності для змішування iCook до щільної консистенції. Збивати жовтки з цукром і екстрактом ванілі в окремій ємності для змішування, поки вони не набудуть блідого кольору та однорідної консистенції.

  4. Поступово ввести в суміш із жовтками розтоплений шоколад і мішати до отримання однорідної консистенції.

  5. Збиваючи, ввести третину збитих вершків у шоколадну суміш, а потім вмішати решту вершків, залишивши 2–3 ст. л. для прикрашання. Вимішувати, поки суміш не стане однорідною.

  6. Викласти мус у 4 склянки. Накрити їх і покласти в прохолодне місце. Решту вершків також охолодити.

  7. Перед поданням на стіл прикрасити кожну порцію збитими вершками та ожиною. Посипати тертим шоколадом.

Шоколадний мус з ожиною та вершками (у форматі PDF або ePub )

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію