Час приготування: 30 хвилин
Інгредієнти:
1 ч. л. копченої паприки
1 ч. л. меленого кмину
1/2 ч. л. меленого коріандру
1/2 ч. л. сухого орегано
2 консервовані перці в соусі адобо
1 ст. л. томатного пюре
1 щіпка цукрової пудри
2 ст. л. лимонного соку
100 мл теплої води (і додаткова вода за потреби)
3 ст. л. соняшникової олії
2 великі курячі грудки без шкіри, нарізані
1 великий червоний і 1 великий зелений перець, із видаленою серцевиною та насінням, нарізані
1 червона цибуля, нарізана
4 пшеничні тортильї
сіль, свіжозмолотий чорний перець
Спосіб приготування
У блендер додайте спеції, трави, перці консервовані, томатне пюре, цукор, лимонний сік і воду. Збивайте блендером на високій швидкості до рівномірного стану. За потреби додайте більше води.
Нагрійте 2 ст. л. олії в iCook Сковорідці-вок на помірному вогні. Додайте курку, трохи солі та перцю, тушіть протягом 6-8 хвилин. Зніміть Сковорідку-вок із вогню.
Додайте в неї олію, що залишилася, а потім перець, цибулю та щіпку солі. Тушіть 4-5 хвилин до м’якого стану, а потім переставте курку в каструлю.
Помішуйте в приготованому соусі з кроку 1. Доведіть до кипіння та готуйте на сталому вогні 3-4 хвилини, поки соус не покриє курку та овочі. Посоліть і поперчіть за смаком.
Підігрійте тортильї на сухій сковорідці iCook. Наповніть їх куркою та овочами, а потім сформуйте фахітос і подавайте на стіл.