Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Jim Norton/StockFood

Мексиканський фахітос з куркою, цибулею та перцем

Рецепти

Час приготування: 30 хвилин

Інгредієнти:

  1. 1 ч. л. копченої паприки

  2. 1 ч. л. меленого кмину

  3. 1/2 ч. л. меленого коріандру

  4. 1/2 ч. л. сухого орегано

  5. 2 консервовані перці в соусі адобо

  6. 1 ст. л. томатного пюре

  7. 1 щіпка цукрової пудри

  8. 2 ст. л. лимонного соку

  9. 100 мл теплої води (і додаткова вода за потреби)

  10. 3 ст. л. соняшникової олії

  11. 2 великі курячі грудки без шкіри, нарізані

  12. 1 великий червоний і 1 великий зелений перець, із видаленою серцевиною та насінням, нарізані

  13. 1 червона цибуля, нарізана

  14. 4 пшеничні тортильї

  15. сіль, свіжозмолотий чорний перець

Спосіб приготування

  1. У блендер додайте спеції, трави, перці консервовані, томатне пюре, цукор, лимонний сік і воду. Збивайте блендером на високій швидкості до рівномірного стану. За потреби додайте більше води.

  2. Нагрійте 2 ст. л. олії в iCook Сковорідці-вок на помірному вогні. Додайте курку, трохи солі та перцю, тушіть протягом 6-8 хвилин. Зніміть Сковорідку-вок із вогню.

  3. Додайте в неї олію, що залишилася, а потім перець, цибулю та щіпку солі. Тушіть 4-5 хвилин до м’якого стану, а потім переставте курку в каструлю.

  4. Помішуйте в приготованому соусі з кроку 1. Доведіть до кипіння та готуйте на сталому вогні 3-4 хвилини, поки соус не покриє курку та овочі. Посоліть і поперчіть за смаком.

  5. Підігрійте тортильї на сухій сковорідці iCook. Наповніть їх куркою та овочами, а потім сформуйте фахітос і подавайте на стіл.

Завантажте рецепт у форматі PDF або ePub

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію