Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© StockFood

Стейк лосося на подушці з цибулі-порей із томатами

Рецепти

Час на підготовку та приготування: 25 хв

Інгредієнти:

  1. 2 великі цибулі-порей помити, висушити та нарізати кільцями

  2. 4 великі томати на гілочці, видалити серцевину та зробити на нижній частині хрестовидний надріз

  3. 100 г печериць

  4. 2 столові ложки лимонного соку

  5. 2 столові ложки вершкового масла

  6. 150 мл овочевого бульйону

  7. 4 стейки лосося без шкіри, ~180 г кожен, видалити кісточки

  8. 2 столові ложки оливкової олії

  9. свіжа зелень, наприклад, петрушка, зелена цибуля, естрагон тощо, для прикрашання

  10. сіль і свіжозмелений чорний перець

Підготовка

  1. Бланшируйте цибулю-порей у iCook Каструлі місткістю 1 л з підсоленою киплячою водою впродовж 2-3 хвилин до зм’якшення. Перекладіть у миску з дуже холодною водою за допомогою ложки з дірочками.

  2. Покладіть томати в киплячу воду на 10-15 секунд. Перекладіть у миску з дуже холодною водою за допомогою шумівки.

  3. Залиште томати охолоджуватися, а потім зніміть шкірку, видаліть насіння та наріжте на невеликі кубики. Очистьте й наріжте печериці скибками та відразу скропіть лимонним соком.

  4. Розігрійте масло та овочевий бульйон в iCook Великому сотейнику на середньому вогні. Додайте цибулю-порей і злегка прогрійте.

  5. Приправте філе лосося сіллю та перцем. Нагрійте оливкову олію в сковороді на середньому вогні та обсмажуйте філе лосося по 3-4 хвилини з кожного боку, доки поверхня не стане цупкою та матовою.

  6. Додайте нарізані томати та печериці до цибулі-порею та прогрівайте впродовж кількох хвилин, а тоді приправте за смаком.

    Подавайте лосось з овочами в теплих тарілках, прикрасивши зеленню.

Завантажте рецепт у форматі PDF або ePub

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі
© Stockfood

Акра з тріски з гратеном із папайї з Мартиніки

Рецепти

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію