Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Stockfood

Салат з морепродуктами та овочами під пікантною соєвою заправкою

Рецепти

Час на підготовку та приготування: 35 хвилин

Кількість порцій: 4

Інгредієнти для салату з морепродуктами та овочами:

  1. 50 мл оливкової олії

  2. 100 г зеленої квасолі, обрізати кінчики

  3. 1 баклажан, нарізати скибками

  4. 1 червоний перець, без насіння, тонко нарізати

  5. 1 жовтий перець, без насіння, тонко нарізати

  6. 1 ст. л. зеленої цибулі, дрібно нарізати

  7. 1 ст. л. петрушки, дрібно нарізати

  8. 200 г очищених креветок

  9. 150 г кілець кальмара, помити

  10. 125 г відвареного м’яса мідій

  11. сік 1/2 лимона

  12. сіль і перець

Спосіб приготування:

  1. Закип’ятіть в 3-літровій каструлі iCook підсолену воду та відваріть зелену квасолю протягом 1–2 хвилин до напівготовності. Вийміть квасолю з окропу та покладіть у воду з льодом.

  2. На середньому вогні розігрійте половину вказаної кількості олії у великій сковорідці iCook або жаровні.

  3. Тушкуйте креветки, кільця кальмара та баклажан з приправами протягом 3–4 хвилин, час від часу помішуючи.

  4. Додайте відварене м’ясо мідій за хвилину до готовності креветок і кілець кальмара, щоб розігріти його. Зніміть з вогню та перекладіть в миску для змішування.

  5. Додайте перці, зелену квасолю та добре перемішайте. Полийте олією та лимонним соком, що залишилися, і приправте за смаком.

  6. Розкладіть на сервірувальні тарілки та прикрасьте нарізаною петрушкою і зеленою цибулею. Подавайте відразу після приготування з пікантною соєвою заправкою.

Примітка. Морепродукти можна замінити курятиною. Залишки, якщо вони будуть, можна покласти в одну з мисок для змішування iCook з іржостійкої сталі. Коли всі будуть ситі, можна легко герметично закрити миску для змішування відповідною кришкою.

Щоб додати особливий смак своєму салату, спробуйте цю пікантну соєву заправку для салату.

© StockFood

Інгредієнти для пікантної соєвої заправки:

  1. 6 ст. л. оливкової олії

  2. 1 ст. л. соєвого соусу

  3. 3 ст. л. червоного винного оцту

  4. 3–4 ст. л. лимонного соку

  5. 1 нарізаний червоний перчик чилі (що більше додати, то гостріший буде смак страви!)

  6. 1/2 зубка часнику, тонко нарізати

  7. 2 ст. л. меду

  8. сіль і перець

Спосіб приготування:

  1. З’єднайте всі інгредієнти в мисці для змішування iCook.

  2. Поступово збивайте вінчиком, додаючи сіль і перець за смаком.

Завантажте рецепт у форматі PDF або ePub

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі
© Stockfood

Акра з тріски з гратеном із папайї з Мартиніки

Рецепти

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію