Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Shutterstock

Ягня тандурі – традиційно відоме як тандір кебаб

Рецепти

Рівень складності: легкий
Кухонне начиння: iCook 8-літрова жаровня з кришкою
Інгредієнти: 3 кг баранячої ноги (без кісток, замороженої), 400 г філейної частини ягняти (замороженої), ½ ч.л. солі, ½ ч.л. чорного перцю, 1 ст.л. зіри, 1 ст.л. сухого чебрецю
Спосіб приготування

  1. Покладіть заморожену баранячу ногу та філейну частину просто у жаровню, посипте сіллю, чорним перцем, зірою і сухим чебрецем. Накрийте жаровню кришкою і поставте на плиту на найменший вогонь.

  2. Залиште готуватись на 2,5 години, не відкриваючи кришки. Коли жаровня герметично закрита, паровий замок, властивий посуду iCook, забезпечить ефективне приготування ніжного м’яса без доступу повітря.

  3. Зніміть з вогню – і ваше ягня тандурі готове до столу!

Завантажте рецепт у форматі PDF або ePub

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі

Святковий гуляш з галушками, салатом і грушею з журавлинним соусом

Рецепти

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію