Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© iStockphoto

Простий у приготуванні малиновий джем

Рецепти

Інгредієнти:

  1. 500 г свіжої малини

  2. 800 г гранульованого білого цукру

Посуд iCook, що використовується: великий сотейник, 4-літрова пароварка з кришкою

Спосіб приготування:

  1. Попередньо розігрійте духовку до 120°C і покладіть цукор у сотейник. Поставте цукор у духовку на 15 хвилин.

  2. Покладіть малину в пароварку та доведіть її до кипіння на великому вогні. Коли ягоди нагріються, розімніть їх картоплем’ялкою та прокип’ятіть протягом ще однієї хвилини, постійно перемішуючи. Порада: якщо ви готуєте джем для дітей, можна процідити його через сито, щоб видалити насіння, а потім переходити до наступних кроків.

  3. Додайте теплий цукор до малини у пароварці і прокип’ятіть суміш, поки вона не перетвориться на гель. Проведіть тест на блюдці (див. статтю), щоб перевірити готовність джему.

  4. Зніміть пароварку з вогню і дайте джему охолонути протягом 15 хвилин. Зрідка перемішуйте суміш. Розлийте її по теплих банках, закатайте кришками і залиште охолоджуватися.

Завантажте рецепт у форматі PDF або ePub

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію