Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© iStockphoto

Сливове варення з корицею

Рецепти

Інгредієнти:

  1. 2 кг слив, з яких треба вийняти кісточки і крупно нарізати

  2. 200 мл теплої води

  3. 2 кг гранульованого білого цукру

  4. 2 чайні ложки меленої кориці

  5. 1 чайна ложка лимонного соку

Посуд iCook, що використовується: 8-літрова жаровня

Спосіб приготування:

  1. Покладіть нарізані сливи у велику каструлю і додайте води. Доведіть до кипіння на малому вогні і проваріть 10 хвилин, доки сливи не розм’якнуть. Додайте цукор, корицю і лимонний сік. Цукор повинен повільно розчинитися без кипіння.

  2. Збільшіть вогонь та прокип’ятіть варення на великому вогні протягом п’яти хвилин. Візьміть блюдце з морозильника і проведіть тест (див. статтю). Якщо варення не почало зморщуватися, прокип’ятить його ще декілька хвилин і проведіть тест знову.

  3. Зніміть каструлю з вогню і дайте суміші охолонути протягом 15 хвилин. Зрідка помішуйте варення – завдяки цьому грудки фруктів не будуть опускатися на дно банки. Розлийте варення по теплих банках, закатайте кришками і залиште охолоджуватися.

Завантажте рецепт у форматі PDF / або ePub

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію