Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© iStockphoto

Смачний апельсиновий мармелад

Рецепти

Інгредієнти:

  1. 900 г органічних апельсинів (4–6 фруктів)

  2. 1 лимон, з якого треба вичавити сік та натерти цедру

  3. 1,5 води

  4. 1,7 кг гранульованого білого цукру

Посуд iCook, що використовується: 8-літрова жаровня

Спосіб приготування:

  1. Помийте апельсини і лимон. Наріжте апельсини скибочками завтовшки 2,5 мм. Порада: щоб скибочки були тонкими, використовуйте тертушку для шинкування. Перед тим, як нарізати апельсин, видаліть з нього насіння.

  2. Складіть скибочки апельсинів один на інший і розріжте їх на чверті. Покладіть їх у каструлю та додайте лимонну цедру, лимонний сік і воду. Поставте каструлю на великий вогонь, доведіть до кипіння і прокип’ятіть протягом 10 хвилин.

  3. Зменшіть вогонь і залишіть варитися 40 хвилин на повільному вогні або доки фрукти не розм’якнуть. Зрідка перемішуйте фрукти.

  4. Збільшіть вогонь, щоб довести до сильного кипіння, а потім додайте цукор. Постійно перемішуйте суміш протягом 15–20 хвилин або доки вона не потемніє. Потім візьміть блюдце з морозильника і проведіть тест (див. статтю).

  5. Зніміть каструлю з вогню і дайте суміші охолонути протягом 15 хвилин. Зрідка перемішуйте суміш. Розлийте її по теплих банках, закатайте кришками і залиште охолоджуватися.

Завантажте рецепт у форматі PDF / або ePub

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію