Посуд iCook, що використовується: ваш улюблений ніж із набору ножів iCook, сковорода діаметром 25 см із антипригарним покриттям, 3-літрова каструля з кришкою, блендер
Інгредієнти:
300 г замороженого зеленого горошку
20 г листя м’яти
100 г листя шпинату
1 дрібно нарізана цибулина
3–4 дрібно нарізані зубки часнику
100 г густих вершків
300 мл вашого улюбленого бульйону
4 шматочки хліба
3 ст. л. оливкової олії
1 ст. л. лимонного соку
2 ст. л. бальзамічного оцту
Рецепт:
Налийте трохи оливкової олії в каструлю і поставте її на середній вогонь. Коли олія нагріється, додайте цибулю і підсмажте її, постійно перемішуючи, поки вона не стане м’якою.
Додайте заморожений горошок, шпинат і м’яту. Накрийте кришкою, щоб почався процес VITALOK. Зменшіть вогонь до мінімального рівня і залиште страву готуватися під кришкою на 10 хвилин.
Поки овочі готуються, зріжте скориночку зі шматочків хліба і наріжте хліб невеликими кубиками. Підсмажте хліб у сковороді на середньому вогні.
У невеликій мисці змішайте оливкову олію, дрібно нарізаний часник, лимонний сік, бальзамічний оцет, сіль і перець. Полийте цією сумішшю грінки у сковороді. Коли рідина випарується, вимкніть вогонь.
Овочі на цей час вже повинні приготуватися. Зніміть кришку і додайте до них гарячий бульйон і вершки. Подрібніть інгредієнти занурювальним блендером до отримання однорідної маси. Якщо ви готуєте невелику порцію супу, можна подрібнити інгредієнти блендером iCook.
Покладіть в кожну тарілку одну ложку вершків і грінки. Смачного!