Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© iStockphoto

Рататуй по-українськи

Рецепти

Посуд iCook, що використовується: ваш улюблений ніж із набору ножів iCook, 3-литрова каструля з кришкою, великий сотейник з кришкою

Інгредієнти для соусу:

  1. 2 помідори

  2. оливкова олія

  3. 2 дрібно нарізані цибулини

  4. 3 дрібно нарізані зубки часнику

  5. сіль, перець і орегано

Інгредієнти для основної страви:

  1. 1 баклажан

  2. 1 цукіні

  3. 2 помідори

  4. 5–6 печериць

  5. 200 г свіжого сиру «моцарела»

Рецепт:

  1. Щоб приготувати соус, візьміть два помідора і залийте їх окропом – так ви легко зможете зняти з них шкірку. Наріжте помідори кубиками. Поставте каструлю на середній вогонь, налийте в неї оливкову олію і додайте цибулю з часником. Підсмажте цибулю, поки вона не стане м’якою, а потім додайте помідори. Додайте сіль, перець і сушений орегано за смаком.

  2. Накрийте каструлю кришкою, щоб система VITALOK почала діяти. Соус готується на найменшому вогні 10 хвилин.

  3. Дрібно наріжте овочі, що залишилися, і моцарелу на скибочки приблизно 9 мм завтовшки. Моцарелу можна нарізати трохи товще.

  4. Коли 10 хвилин закінчаться, перелийте половину соусу у сотейник і красиво викладіть в ньому скибочки овочів та сиру. Зверху залийте рештою соусу і закрийте сотейник кришкою. Страва готується на найменшому вогні 10 хвилин. Овочі повинні стати м’якими. Не знімайте кришку під час приготування, щоб зберегти поживні речовини в овочах.

  5. Подавайте страву гарячою. Смачного!

Завантажте рецепт у форматі PDF або ePub

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію