Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Shutterstock

Вегетаріанські фаршировані гриби

Рецепти

Інгредієнти:

  1. 40 печериць

  2. 1 червоний болгарський перець

  3. 40 г підсмаженого червоного болгарського перцю – дрібно нарізати

  4. ріпчаста цибуля – ½ середньої цибулини

  5. зелена цибуля – 3 цибулини

  6. 1 ч. л. орегано

  7. 6 ст. л. панірувальних сухарів

  8. 4 ст. л. тертого сиру пармезан

  9. 30 г свіжої петрушки

  10. 2 ст. л. оливкової олії

  11. ½ ст. л. солі (або за смаком)

  12. ¼ ч. л. меленого перцю (або за смаком)

Спосіб приготування:

  1. Вимийте гриби і відокремте ніжки від капелюшків.

  2. Дрібно наріжте половину ніжок грибів. Друга половина нам не знадобиться. Дрібно наріжте цибулю, зелену цибулю, червоний болгарський перець, смажений перець і петрушку.

  3. Нагрійте оливкову олію в 10-дюймовій сковороді iCook з антипригарним покриттям. Викладіть на сковороду ніжки грибів, червоний болгарський перець, смажений перець, ріпчасту і зелену цибулю. Обсмажте інгредієнти протягом 5 хвилин, доки перець і цибуля не стануть м’якими, потім додайте орегано, сіль і мелений перець.

  4. Протріть сковороду паперовими рушниками, потім викладіть на неї капелюшки грибів і щедро наповніть їх начинкою.

  5. Поставте сковороду на слабкий вогонь і накрийте кришкою.

  6. Смажити гриби слід близько 15 хвилин або до готовності.

Завантажте рецепт у форматі PDF або ePub

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі
© StockFood

Святковий салат із листової капусти, смаженої картоплі та пастернаку з фетою, горіхами пекан і гранатом

Рецепти

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію