Інгредієнти:
40 печериць
1 червоний болгарський перець
40 г підсмаженого червоного болгарського перцю – дрібно нарізати
ріпчаста цибуля – ½ середньої цибулини
зелена цибуля – 3 цибулини
1 ч. л. орегано
6 ст. л. панірувальних сухарів
4 ст. л. тертого сиру пармезан
30 г свіжої петрушки
2 ст. л. оливкової олії
½ ст. л. солі (або за смаком)
¼ ч. л. меленого перцю (або за смаком)
Спосіб приготування:
Вимийте гриби і відокремте ніжки від капелюшків.
Дрібно наріжте половину ніжок грибів. Друга половина нам не знадобиться. Дрібно наріжте цибулю, зелену цибулю, червоний болгарський перець, смажений перець і петрушку.
Нагрійте оливкову олію в 10-дюймовій сковороді iCook з антипригарним покриттям. Викладіть на сковороду ніжки грибів, червоний болгарський перець, смажений перець, ріпчасту і зелену цибулю. Обсмажте інгредієнти протягом 5 хвилин, доки перець і цибуля не стануть м’якими, потім додайте орегано, сіль і мелений перець.
Протріть сковороду паперовими рушниками, потім викладіть на неї капелюшки грибів і щедро наповніть їх начинкою.
Поставте сковороду на слабкий вогонь і накрийте кришкою.
Смажити гриби слід близько 15 хвилин або до готовності.