Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Stockfood

Тріска з мигдалем і смаженою картоплею

Рецепти

Інгредієнти:

Мигдалева начинка

  1. 2 зубчики часнику – дрібно нарубати

  2. половина невеликої червоної цибулини – дрібно нарізати

  3. 3 ст. л. оливкової олії

  4. 300 г цільнозернового хліба – нарізати кубиками по 1-2 см

  5. 2 ст. л. шніт-цибулі – дрібно нарізати

  6. ½ ч. л. меленого перцю (або за смаком)

  7. 3 ст. л. сушеного естрагону (або кропу, або базиліку)

  8. 60 г вершкового масла – розтопити

  9. 30–50 мл теплої води

  10. 60 г мигдалю – дрібно нарубати і обсмажити

Риба

  1. 4 філе тріски

  2. 8–10 смужок бекону (за бажанням)

  3. Сіль, лимон для прикраси

Смажена картопля

  1. 680 г молодої картоплі – розрізати навпіл

  2. 1 ч. л. цибулевого порошку

  3. 1 ч. л. часникового порошку

  4. 3–4 щіпки солі

  5. 2 ст. л. несолоного вершкового масла

  6. 1 ст. л. оливкової олії

  7. 250 мл холодної води

Спосіб приготування:

Мигдалева начинка:

  1. Обсмажте цибулю і часник в оливковій олії. Не треба їх смажити до золотавого кольору – вони повинні лише злегка розм'якнути. Перемішайте цибулю і часник з іншими інгредієнтами для начинки.

Тріска:

  1. Промийте філе тріски під холодною водою і промокніть їх паперовими рушниками.

  2. Розподіліть начинку рівномірно по кожному філе тріски, залишивши знизу 2 см.

  3. Згорніть філе в рулетики і зафіксуйте їх зубочисткою, якщо потрібно. За бажанням візьміть смужки бекону і щільно оберніть їх навколо рулетиків.

  4. Покладіть згорнуті рулетики з тріски у 12-дюймову сковороду iCook з антипригарним покриттям. Відстань між рулетиками має становити 1–2 см.

  5. Обсмажте рулетики з кожного боку по 8–12 хвилин.

Картопля

  1. Покладіть картоплю в 4-літрову пароварку iCook, залийте 250 мл холодної води і варіть 15 хвилин. Злийте воду і приберіть картоплю у сторону.

  2. Нагрійте 10-дюймову сковороду iCook з антипригарним покриттям на середньому вогні і покладіть у неї вершкове масло і оливкову олію. Коли масло та олія нагріються, покладіть у сковороду молоду картоплю.

  3. Посипте картоплю цибульним і часниковим порошком, обережно перемішайте і смажте на середньому вогні, поки порошок не потемніє і не затвердіє.

  4. Посоліть і поперчіть за смаком. Перед подачею на стіл дайте страві охолонути протягом 15 хвилин.

Завантажте рецепт у форматі PDF або ePub

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі
© Stockfood

Акра з тріски з гратеном із папайї з Мартиніки

Рецепти

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію