Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© iStockphoto

Хрусткий журавлинний пиріг

Рецепти

Інгредієнти:

  1. 120 г борошна

  2. 180 г коричневого цукру

  3. ¼ ч. л. солі

  4. 400 г журавлини (або брусниці, або вишні)

  5. 75 г дрібно нарублених волоських горіхів

  6. 120 г вершкового масла – розтопити

  7. 2 яйця – збити

  8. 1 ч. л. мигдалевого екстракту

Рецепт:

  1. Розігрійте духовку до 175°C.

  2. Змішайте борошно, цукор і сіль. Додайте ягоди і волоські горіхи. Потім додайте вершкове масло, збиті яйця і мигдалевий екстракт.

  3. Викладіть тісто в сковороду з антипригарним покриттям.

  4. Випікайте 40 хвилин за температури 175°C.

  5. Подавайте пиріг із ванільним морозивом (за бажанням).

Завантажте рецепт у форматі PDF або ePub

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі
© StockFood

Запечені яблука й груші з журавлиною і шавлією

Рецепти

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію