Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Istockphoto

Фузіллі з куркою та в’яленими помідорами

Рецепти

Рівень складності: середній
Використана продукція iCook: 4-літрова каструля із кришкою; набір із 5 ножів; контейнер для змішування

Інгредієнти::

  1. 300 г фузіллі

  2. 10 в’ялених помідорів

  3. 300 г курячого філе

  4. 6 великих білих грибів

  5. 3 зубці часнику

  6. 200 мл вершків

  7. сіль і перець

  8. 3 склянки води eSpring

Спосіб приготування:

  1. Використовуючи ніж Santoku, поріжте куряче філе на великі шматки, дрібно наріжте часник, розріжте навпіл гриби та в’ялені помідори.

  2. Нагрійте iCook 4-літрову каструлю та влийте оливкову олію. Обсмажте курятину до золотистого кольору. Додайте часник і в’ялені помідори, перемішайте. Помішуючи, додайте гриби.

  3. Додайте воду eSpringTM, приправте й доведіть до кипіння, потім влийте вершки, помішуючи. Всипте італійські фузіллі. Варіть на повільному вогні протягом 30 хвилин і періодично помішуйте, поки вершки не загуснуть.

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі
© Getty Images

Паста аль форно із сиром рікотта та домашнім томатним соусом

Рецепти

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію