Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Stockfood

Баранячі відбивні, артишоки та долма

Рецепти

Рівень складності: середній
Використана продукція iCook:набір із 5 ножів; багатофункціональні ножиці; контейнер для змішування; 8-літрова каструля з кришкою

Інгредієнти:

  1. 6 баранячих відбивних

  2. 6 скибок артишоку

  3. 300 г яловичого фаршу

  4. 2 цибулини

  5. 200 г рису

  6. 100 г дрібного булгуру

  7. півпучка петрушки

  8. 200 г листя винограду

  9. 1 нарізаний помідор

  10. 1 десертна ложка кмину

  11. 1 чайна ложка куркуми

  12. 1 столова ложка томатного соусу

  13. 110 мл оливкової олії

  14. 2 зубці часнику

  15. сіль, чорний перець

Спосіб приготування:

  1. Наріжте яловичину, цибулю, часник і помідори ножем iCook. Подрібніть петрушку за допомогою багатофункціональних ножиць.

  2. Змішайте всі інгредієнти з булгуром, рисом, приправами, спеціями та оливковою олією у контейнері для змішування.

  3. Вимішуйте протягом 10-15 хвилин, потім викладіть начинку на листя винограду та загорніть.

  4. Покладіть три баранячі відбивні в каструлю iCook. Зверху викладіть артишоки, потім два шари начиненого виноградного листя, далі знову баранячі відбивні й артишоки та ще два шари начиненого виноградного листя..

  5. Додайте оливкову олію та томатний соус.

  6. Готуйте на плиті — спочатку на сильному вогні, а потім на повільному протягом 40 хвилин.

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі
© Getty Images

Паста аль форно із сиром рікотта та домашнім томатним соусом

Рецепти

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію