Рівень складності: середній
Використана продукція iCook:набір із 5 ножів; багатофункціональні ножиці; контейнер для змішування; 8-літрова каструля з кришкою
Інгредієнти:
6 баранячих відбивних
6 скибок артишоку
300 г яловичого фаршу
2 цибулини
200 г рису
100 г дрібного булгуру
півпучка петрушки
200 г листя винограду
1 нарізаний помідор
1 десертна ложка кмину
1 чайна ложка куркуми
1 столова ложка томатного соусу
110 мл оливкової олії
2 зубці часнику
сіль, чорний перець
Спосіб приготування:
Наріжте яловичину, цибулю, часник і помідори ножем iCook. Подрібніть петрушку за допомогою багатофункціональних ножиць.
Змішайте всі інгредієнти з булгуром, рисом, приправами, спеціями та оливковою олією у контейнері для змішування.
Вимішуйте протягом 10-15 хвилин, потім викладіть начинку на листя винограду та загорніть.
Покладіть три баранячі відбивні в каструлю iCook. Зверху викладіть артишоки, потім два шари начиненого виноградного листя, далі знову баранячі відбивні й артишоки та ще два шари начиненого виноградного листя..
Додайте оливкову олію та томатний соус.
Готуйте на плиті — спочатку на сильному вогні, а потім на повільному протягом 40 хвилин.