Рівень складності: легкий
Використана продукція iCook: набір із 5 ножів; 4-літрова каструля з кришкою
Інгредієнти:
165 г бобів (зціджених)
3 пригоршні листя салату
¼ червоної капустини
3 столові ложки зерен граната
2 столові ложки волоських горіхів
2 столові ложки моденського бальзамічного оцту
2 столові ложки оливкової олії
сіль
лимон
кориця
кмин
Спосіб приготування:
Готуйте боби в 4-літровій каструлі iCook із невеликою кількістю води протягом 30 хвилин, потім перекладіть у контейнер для змішування.
Коли квасоля прохолоне, наріжте листя салату й червону капусту ножем iCook. Висипте в каструлю з гранатом і волоськими горіхами.
Перемішайте з лимоном, оливковою олією, моденським бальзамічним оцтом, сіллю, корицею та кмином, потім приправте за смаком.