Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© StockFood

Салат з бобами та гранатом

Рецепти

Рівень складності: легкий
Використана продукція iCook: набір із 5 ножів; 4-літрова каструля з кришкою

Інгредієнти:

  1. 165 г бобів (зціджених)

  2. 3 пригоршні листя салату

  3. ¼ червоної капустини

  4. 3 столові ложки зерен граната

  5. 2 столові ложки волоських горіхів

  6. 2 столові ложки моденського бальзамічного оцту

  7. 2 столові ложки оливкової олії

  8. сіль

  9. лимон

  10. кориця

  11. кмин

Спосіб приготування:

  1. Готуйте боби в 4-літровій каструлі iCook із невеликою кількістю води протягом 30 хвилин, потім перекладіть у контейнер для змішування.

  2. Коли квасоля прохолоне, наріжте листя салату й червону капусту ножем iCook. Висипте в каструлю з гранатом і волоськими горіхами.

  3. Перемішайте з лимоном, оливковою олією, моденським бальзамічним оцтом, сіллю, корицею та кмином, потім приправте за смаком.

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі

Баклажанові рулетики із зеленню та сирним кремом

Рецепти

Далі
© Getty Images

Паста аль форно із сиром рікотта та домашнім томатним соусом

Рецепти

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію