Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© StockFood

Ягідний пиріг

Рецепти

Смачне поєднання солодкого, маслянистого тіста та терпкої начинки роблять цей пиріг безсумнівним фаворитом.

Інгредієнти:

  1. 225 г просіяного борошна

  2. 110 г нарізаного кубиками вершкового масла

  3. 80 г цукрової пудри

  4. 1 яйце

  5. 1–2 столові ложки холодної води

  6. яйце для змащування

  7. 300 г вишень без кісточок

  8. 225 г малини

  9. 225 г чорниць

  10. 150 г порізаних полуниць

  11. 175 г цукрової пудри

  12. 40 г кукурудзяного борошна

  13. 2 столові ложки лимонного соку

Рецепт:

  1. Змішайте борошно, масло та цукор у кухонному комбайні. Додайте яйце та воду, щоб замісити тісто. Охолодіть протягом 30 хв.

  2. Вистеліть тісто на формі для запікання (зайве тісто збережіть). Проколіть тісто та запікайте корж (із папером і кульками) при температурі 180 °C протягом 15 хв. Видаліть папір і кульки та готуйте ще 5 хв. Вийміть і дайте охолонути.

  3. Готуйте фрукти в сковорідці iCook™ 10 хв. Додайте цукор, кукурудзяне борошно та лимонний сік. Після загустіння викладіть отриману масу на тісто.

  4. Викладіть залишки тіста на пиріг у вигляді решітки. Змажте яйцем та випікайте 20 хв.

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію