Ягідний пиріг
Рецепти
Смачне поєднання солодкого, маслянистого тіста та терпкої начинки роблять цей пиріг безсумнівним фаворитом.
Смачне поєднання солодкого, маслянистого тіста та терпкої начинки роблять цей пиріг безсумнівним фаворитом.
Інгредієнти:
225 г просіяного борошна
110 г нарізаного кубиками вершкового масла
80 г цукрової пудри
1 яйце
1–2 столові ложки холодної води
яйце для змащування
300 г вишень без кісточок
225 г малини
225 г чорниць
150 г порізаних полуниць
175 г цукрової пудри
40 г кукурудзяного борошна
2 столові ложки лимонного соку
Рецепт:
Змішайте борошно, масло та цукор у кухонному комбайні. Додайте яйце та воду, щоб замісити тісто. Охолодіть протягом 30 хв.
Вистеліть тісто на формі для запікання (зайве тісто збережіть). Проколіть тісто та запікайте корж (із папером і кульками) при температурі 180 °C протягом 15 хв. Видаліть папір і кульки та готуйте ще 5 хв. Вийміть і дайте охолонути.
Готуйте фрукти в сковорідці iCook™ 10 хв. Додайте цукор, кукурудзяне борошно та лимонний сік. Після загустіння викладіть отриману масу на тісто.
Викладіть залишки тіста на пиріг у вигляді решітки. Змажте яйцем та випікайте 20 хв.
Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.
Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.