Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© StockFood

Персики в тісті

Рецепти

Ці запечені персики, загорнуті в листкове коричне тісто, випромінюють соковиту солодкість.

Інгредієнти:

  1. 325 г просіяного тіста

  2. 80 г цукрової пудри

  3. 175 г холодного, нарізаного кубиками вершкового масла

  4. 2 яєчних жовтки

  5. 1–2 столові ложки холодної води

  6. 6 персиків

  7. 2 палички кориці, нарізані у вигляді стебел

  8. 1/2 чайних ложки молотої кориці

  9. яйце для змащування

Спосіб приготування:

  1. мішайте борошно, цукор і масло в кухонному комбайні. Додайте жовтки та воду, щоб замісити тісто. Охолодіть протягом 1 години.

  2. Виріжте з тіста шість кружків, заверніть у них персики та заліпіть зверху.

  3. Із залишків тіста виріжте листочки та прикріпіть їх до персиків. Додайте корицю у вигляді стебел.

  4. Помістіть на деко. Змастіть яєчною змазкою, присипте цукром і корицею та випікайте при температурі 160 °C 35 хв.

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію