Персики в тісті
Рецепти
Ці запечені персики, загорнуті в листкове коричне тісто, випромінюють соковиту солодкість.
Ці запечені персики, загорнуті в листкове коричне тісто, випромінюють соковиту солодкість.
Інгредієнти:
325 г просіяного тіста
80 г цукрової пудри
175 г холодного, нарізаного кубиками вершкового масла
2 яєчних жовтки
1–2 столові ложки холодної води
6 персиків
2 палички кориці, нарізані у вигляді стебел
1/2 чайних ложки молотої кориці
яйце для змащування
Спосіб приготування:
мішайте борошно, цукор і масло в кухонному комбайні. Додайте жовтки та воду, щоб замісити тісто. Охолодіть протягом 1 години.
Виріжте з тіста шість кружків, заверніть у них персики та заліпіть зверху.
Із залишків тіста виріжте листочки та прикріпіть їх до персиків. Додайте корицю у вигляді стебел.
Помістіть на деко. Змастіть яєчною змазкою, присипте цукром і корицею та випікайте при температурі 160 °C 35 хв.
Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.
Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.