Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Getty Images

Паста аль форно із сиром рікотта й домашнім томатним соусом

Рецепти

Ця страва нагадує типову італійську лазанью, її легко готувати. Пасту можна зберігати в холодильнику, і навіть після розігрівання вона смакуватиме вам!

Інгредієнти:

  1. 750 г макаронів Amway Фузіллі

  2. Одна дрібно нарізана біла цибулина

  3. Один нарізаний сухий перець чилі

  4. Два дрібно нарізані зубчики часнику

  5. Дві банки нарізаних помідорів (2 x 400 г)

  6. Жменя подрібненого зеленого листя базиліку

  7. 200 г сиру рікотта

  8. Кілька жмень натертого сиру пармезан

  9. 100 г натертого сиру моцарелла

  10. Оливкова олія Extra Virgin AMWAY

  11. Сіль

    Чорний перець

Рецепт:

  1. Розігрійте духовку до 200°C та нагрійте підсолену воду в каструлі iCook. Коли вода закипить, додайте макарони та зваріть їх (на 3–4 хвилини менше за вказаний на упаковці час).

  2. Злийте воду та відставте. Налийте оливкову олію в сковорідку з антипригарним покриттям торгової марки iCook і підсмажте цибулю, часник та перець чилі — спершу на малому, а потім на середньому вогні протягом 5–10 хвилин або доки цибуля не стане м’якою.

  3. Додайте помідори та кип’ятіть соус на малому вогні протягом 5–10 хвилин.

  4. Зніміть із вогню й додайте рікотту та пармезан. Приправте сіллю та перцем.

  5. Змастіть велику прямокутну форму для запікання оливковою олією. На дно покладіть шар соусу, а зверху додайте шар пасти. Викладайте так шарами по черзі.

  6. Згори притрусіть страву тертою моцареллою. Запікайте протягом 15 хвилин або доки сир не зарум’яниться.

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі

Баклажанові рулетики із зеленню та сирним кремом

Рецепти

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію