Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Getty Images

Шоколадний тірамісу

Рецепти

Тірамісу можна також готувати з какао — тоді цей відомий класичний десерт отримає неповторний смак і чудово смакуватиме з кавою.

Інгредієнти:

  1. 24 бісквітних печива

  2. 200 мл Amway Кави еспрессо

  3. 100 г колотого темного шоколаду (70–80% какао)

  4. 300 г сиру маскарпоне

  5. 250 мл збитих вершків

  6. 75 г цукрової пудриr

  7. Одна чайна ложка ванілі

  8. Подрібнені кавові зерна (необов’язково, для оздоблення)

Рецепт:

  1. На дно квадратної форми для випікання покладіть половину бісквітного печива. Ретельно скропіть кавою еспрессо.

  2. Розтопіть темний шоколад у маленькій каструлі iCook на середньому вогні. Дайте йому охолонути.

  3. Додайте в каструлю сир маскарпоне, цукрову пудру та ваніль. Збивайте за допомогою електроміксера, доки не сформується однорідна маса. Додайте розтоплений шоколад і знову збивайте до однорідності.

  4. Викладіть половину суміші на бісквітне печиво у формі для випікання. Згори викладіть решту печива та знову скропіть еспрессо.

  5. Додайте решту суміші з маскарпоне.

  6. За бажання посипте подрібненими кавовими зернами. Перш ніж подавати на стіл, потримайте в холодильнику принаймні 6 годин.

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію