Шоколадний тірамісу
Рецепти
Тірамісу можна також готувати з какао — тоді цей відомий класичний десерт отримає неповторний смак і чудово смакуватиме з кавою.
Тірамісу можна також готувати з какао — тоді цей відомий класичний десерт отримає неповторний смак і чудово смакуватиме з кавою.
Інгредієнти:
24 бісквітних печива
200 мл Amway Кави еспрессо
100 г колотого темного шоколаду (70–80% какао)
300 г сиру маскарпоне
250 мл збитих вершків
75 г цукрової пудриr
Одна чайна ложка ванілі
Подрібнені кавові зерна (необов’язково, для оздоблення)
Рецепт:
На дно квадратної форми для випікання покладіть половину бісквітного печива. Ретельно скропіть кавою еспрессо.
Розтопіть темний шоколад у маленькій каструлі iCook на середньому вогні. Дайте йому охолонути.
Додайте в каструлю сир маскарпоне, цукрову пудру та ваніль. Збивайте за допомогою електроміксера, доки не сформується однорідна маса. Додайте розтоплений шоколад і знову збивайте до однорідності.
Викладіть половину суміші на бісквітне печиво у формі для випікання. Згори викладіть решту печива та знову скропіть еспрессо.
Додайте решту суміші з маскарпоне.
За бажання посипте подрібненими кавовими зернами. Перш ніж подавати на стіл, потримайте в холодильнику принаймні 6 годин.
Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.
Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.