Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події

Баклажанові рулетики із зеленню та сирним кремом

Рецепти

Тепер, коли ви знаєте про переваги iCook Сковорідки-вок, можете приготувати смачнющу закуску за нашим рецептом і пригостити своїх друзів.

Чотири порції

Інгредієнти:

  1. 2 баклажани середнього розміру

  2. 150 г AMWAY™ Оливкової олії

  3. 100 г тертого сиру «Гауда»

  4. 150 г домашнього сиру

  5. 4 г рубленого часнику

  6. 40 г рублених волоських горіхів

  7. 40 г рубленого коріандру, базиліку або петрушки

  8. 3 г паприки, сіль і перець — на смак

Рецепт:

  1. Помийте баклажани та за допомогою кухарського ножа iCook поріжте їх уздовж тоненькими шматочками. Посоліть їх і залишіть на п’ять хвилин, щоб вони пустили сік, а потім промийте й висушіть.

  2. Додайте олію в iCook Сковорідку-вок і нагрійте її. Смажте шматочки баклажанів до утворення золотистої скоринки. Вийміть їх і покладіть на паперовий рушник, щоб видалити зайву олію.

  3. Начинка: змішайте сир «Гауда» з домашнім сиром у чаші для змішування iCook, потім додайте часник, зелень і волоські горіхи. Додайте паприку, сіль і перець.

  4. Покладіть начинку на шматочки баклажанів і згорніть їх у рулетики. Притрусіть згори зеленню.

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі
© Getty Images

Паста аль форно із сиром рікотта та домашнім томатним соусом

Рецепти

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію