Баклажанові рулетики із зеленню та сирним кремом
Рецепти
Тепер, коли ви знаєте про переваги iCook Сковорідки-вок, можете приготувати смачнющу закуску за нашим рецептом і пригостити своїх друзів.
Тепер, коли ви знаєте про переваги iCook Сковорідки-вок, можете приготувати смачнющу закуску за нашим рецептом і пригостити своїх друзів.
Чотири порції
Інгредієнти:
2 баклажани середнього розміру
150 г AMWAY™ Оливкової олії
100 г тертого сиру «Гауда»
150 г домашнього сиру
4 г рубленого часнику
40 г рублених волоських горіхів
40 г рубленого коріандру, базиліку або петрушки
3 г паприки, сіль і перець — на смак
Рецепт:
Помийте баклажани та за допомогою кухарського ножа iCook поріжте їх уздовж тоненькими шматочками. Посоліть їх і залишіть на п’ять хвилин, щоб вони пустили сік, а потім промийте й висушіть.
Додайте олію в iCook Сковорідку-вок і нагрійте її. Смажте шматочки баклажанів до утворення золотистої скоринки. Вийміть їх і покладіть на паперовий рушник, щоб видалити зайву олію.
Начинка: змішайте сир «Гауда» з домашнім сиром у чаші для змішування iCook, потім додайте часник, зелень і волоські горіхи. Додайте паприку, сіль і перець.
Покладіть начинку на шматочки баклажанів і згорніть їх у рулетики. Притрусіть згори зеленню.
Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.
Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.