Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© © StockFood

Баклажани в йогуртовому соусі – пакистанська кухня

Рецепти

Інгредієнти:

  1. Вода і 2 ст. л. солі

  2. 500 г баклажанів – нарізати скибочками завтовшки 5 мм

  3. 150 мл соняшникової або оливкової олії

  4. 1 велика цибулина – дрібно нарізати

  5. 2 зубці часнику – подавити

  6. 1 ч. л. меленого кмину

  7. 1 ч. л. меленого червоного перцю

  8. 1 ч. л. гарам масали

  9. Сіль за смаком

  10. ½ ч. л. куркуми

  11. 1 ч. л. меленого коріандру

  12. 1 ч. л. червоного перцю пластівцями

  13. 15 листочків каррі

  14. 5 червоних перців чилі

  15. 1 ч. л. насіння кмину

  16. 500 г густого йогурту

  17. 120 мл води

  18. 1 пучок свіжого коріандру – дрібно нарізати

Спосіб приготування:

  1. Візьміть 3-літрову ємність для змішування з нержавіючої сталі, налийте в неї воду, насипте сіль і як слід розмішайте. Покладіть скибочки баклажана в солону воду на 15 хвилин. Дістаньте і промокніть їх паперовими рушниками.

  2. Нагрійте 40 мл олії у великому сотейнику iCook™ і обсмажте скибочки баклажана до золотаво-коричневого кольору.

  3. Нагрійте 100 мл олії в сковорідці-вок iCook™ або інший великий сковорідці і обсмажте цибулю до золотаво-коричневого кольору. Додайте подрібнені зубці часнику, мелений тмин, червоний перець пластівцями, перемішайте і обсмажте протягом 2 хвилин.

  4. Додайте воду, перемішайте і доведіть до кипіння. Накрийте кришкою і проваріть 2–3 хвилини. Збільшіть вогонь і продовжуйте варити, поки не виділиться масло.

  5. Налийте йогурт у 2-літрову ємність для змішування і добре перемішайте його.

  6. Нагрійте олію, що залишилася, в маленькому сотейнику, викладіть в неї насіння кмину, червоний перець чилі і листочки каррі. Обсмажте суміш протягом 1-2 хвилин.

  7. Додайте обсмажені спеції до йогурту і обережно перемішайте.

  8. Перед подачею залийте баклажани соусом і йогуртом. Прикрасьте подрібненим червоним перцем і дрібно нарізаним коріандром. Подавайте разом із вареним рисом.

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі
© StockFood

Святковий салат із листової капусти, смаженої картоплі та пастернаку з фетою, горіхами пекан і гранатом

Рецепти

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію