Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Getty Images

Салат «Оселедець під шубою» – російська кухня

Рецепти

Інгредієнти:

  1. 2 буряки

  2. 3 картоплини

  3. 3 морквини

  4. 230 г філе оселедця

  5. 2 кисло-солодких яблука

  6. 1 дрібно нарізана цибулина

  7. 2 яйця

  8. 200 г майонезу

  9. кілька гілочок петрушки

Спосіб приготування:

  1. Злийте олію з філе оселедця.

  2. Буряк покладіть в трилітрову каструлю, а картоплю з морквою – в дволітрову. Буряк вариться 30–40 хвилин, а картопля з морквою – 20–25 хвилин. Остудіть овочі.

  3. Відваріть яйця накруто в літровій каструлі. Остудіть яйця.

  4. Зніміть шкірку з картоплі, моркви і буряка. Щоб руки не забарвилися, працюйте в рукавичках.

  5. За допомогою ножів з набору iCook™ наріжте філе оселедця, картоплю, моркву і яблука на невеликі кубики по 0,5 см.

  6. Зніміть шкаралупу з яєць і натріть їх на крупній тертці iCook™. Складіть натерті яйця в ємність для змішування з нержавіючої сталі з кришкою і приберіть їх у холодильник.

  7. Натріть буряк на тертці.

  8. Викладіть на сервірувальне блюдо шар картоплі і змастіть його зверху майонезом. Потім викладіть зверху шар оселедця з цибулею, посоліть і знову змастіть майонезом. Далі викладіть шар із моркви і шар із буряка. Кожен шар посоліть і змастіть майонезом. Останнім шаром викладіть яблука.

  9. Вирівняйте краї салату і змастіть його зверху і з боків майонезом. Накрийте салат харчовою плівкою і покладіть його в холодильник на кілька годин (або на ніч).

  10. Перед подачею викладіть на салат шар тертих яєць і прикрасьте його гілочками петрушки.

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію