Інгредієнти:
2 буряки
3 картоплини
3 морквини
230 г філе оселедця
2 кисло-солодких яблука
1 дрібно нарізана цибулина
2 яйця
200 г майонезу
кілька гілочок петрушки
Спосіб приготування:
Злийте олію з філе оселедця.
Буряк покладіть в трилітрову каструлю, а картоплю з морквою – в дволітрову. Буряк вариться 30–40 хвилин, а картопля з морквою – 20–25 хвилин. Остудіть овочі.
Відваріть яйця накруто в літровій каструлі. Остудіть яйця.
Зніміть шкірку з картоплі, моркви і буряка. Щоб руки не забарвилися, працюйте в рукавичках.
За допомогою ножів з набору iCook™ наріжте філе оселедця, картоплю, моркву і яблука на невеликі кубики по 0,5 см.
Зніміть шкаралупу з яєць і натріть їх на крупній тертці iCook™. Складіть натерті яйця в ємність для змішування з нержавіючої сталі з кришкою і приберіть їх у холодильник.
Натріть буряк на тертці.
Викладіть на сервірувальне блюдо шар картоплі і змастіть його зверху майонезом. Потім викладіть зверху шар оселедця з цибулею, посоліть і знову змастіть майонезом. Далі викладіть шар із моркви і шар із буряка. Кожен шар посоліть і змастіть майонезом. Останнім шаром викладіть яблука.
Вирівняйте краї салату і змастіть його зверху і з боків майонезом. Накрийте салат харчовою плівкою і покладіть його в холодильник на кілька годин (або на ніч).
Перед подачею викладіть на салат шар тертих яєць і прикрасьте його гілочками петрушки.