Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Stockfood

Акра з тріски з гратеном із папайї з Мартиніки

Рецепти

Акра з тріски – інгредієнти:

  1. 230 г вимоченої солоної тріски без кісток

  2. 0,5 л соняшникової олії

  3. 1 дрібно посічена цибулина

  4. 1 тертий зубець часнику

  5. 50 г нарізаного солодкого перцю або 30 г нарізаного гострого перцю

  6. 3 ч. л. з гіркою дрібно посіченої цибулі-трибульки

  7. 2 ч. л. з гіркою дрібно посіченої петрушки

  8. 200 г борошна

  9. 2 ч. л. розпушувача

  10. сіль і перець за смаком

  11. вода кімнатної температури

Акра з тріски – спосіб приготування:

  1. Розділіть м’ясо тріски на пластівці і відкладіть.

  2. Нагрійте олію в iCook Сковорідці, що не допускає пригорання , та пасируйте цибулю до прозорості. Додайте часник, перець, цибулю-трибульку і петрушку. Готуйте 2 хв., зніміть з вогню та перемішайте з пластівцями тріски.

  3. Змішайте разом борошно і розпушувач у iCook 3-літровій ємності для змішування. Посоліть і поперчіть за смаком.

  4. Додайте приправлену рибу у борошно з водою, щоб утворилося густе рідке тісто. Додайте більше борошна або води, щоб досягти бажаної консистенції. Перш ніж додавати якийсь з інгредієнтів, спробуйте посмажити один-два пиріжки акри.

  5. Налийте на сковорідку приблизно 4 см олії та нагрійте на помірному вогні.

  6. Столовою ложкою наливайте порції рідкого тіста в киплячу олію. Дайте пиріжкам засмажитися до золотавої скоринки з одного боку, потім переверніть і смажте з іншого.

  7. Перекладіть на паперові рушнички, щоб зайва олія стекла.

  8. Подавайте зі свіжим салатом, закусками зі свіжих овочів або гратеном з папайї.

© Stockfood

Гратен з папайї – інгредієнти:

  1. 2,5 кг зеленої папайї (або бананів)

  2. 4 л води

  3. 2 ч. л. гвоздичного перцю (піменто)

  4. 2 пуп’янки гвоздики

  5. 45 г солі

  6. 60 г масла

  7. 2 цибулини

  8. 2 гілочки петрушки

  9. 2 зубці часнику

  10. 520 мл молока

  11. 100 г тертого сиру

Гратен з папайї – спосіб приготування:

  1. Вимийте папайї, очистіть від шкірки та видаліть зернята. Наріжте скибками.

  2. Скип’ятіть воду, додайте піменто, гвоздику і сіль. Додайте скибки папайї і готуйте 35 хв.

  3. Злийте воду. Розітріть папайю на пюре за допомогою iCook Блендера.

  4. Розтопіть масло в iCook Великому сотейнику. Додайте цибулю і петрушку і готуйте, доки не розм’якнуть. Додайте часник і перемішайте.

  5. Вмішайте молоко, потім додайте сир і нарешті – терту папайю. Ретельно розмішайте. Перекладіть цю суміш у рамекіни. Притрусіть тертим сиром.

  6. Готуйте на грилі у духовці з відкритими дверцятами при 180°C до золотавої скоринки. Остудіть, перш ніж подавати.

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію