Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Amway

Вівсяна каша з печеними яблуками

Рецепти

Загальний час приготування: 20 хв. / Кількість порцій: 2 / Енергетична цінність однієї порції: 165 ккал

Посуд:

  1. Маленький сотейник з кришкою

  2. 1-літрова каструля з кришкою

  3. Ємність для змішування з кришкою

Інгредієнти:

  1. Вівсяні пластівці – 100 г

  2. Яблуко «Голден» – 2 шт.

  3. Вода – 100 мл

  4. Молоко 2,5% – 200 мл

  5. Мед – 2 ст. л.

Харчова цінність однієї порції:

  1. Білків – 4 г

  2. Жирів – 2,5 г

  3. Вуглеводів – 31 г

  4. Енергетична цінність – 165 ккал

  5. Холестерину – 8 мг

  6. Глікемічний індекс – 80 (високий)

Спосіб приготування:

  1. Яблука помийте і видаліть насіння чайною ложечкою, попередньо зрізавши верх яблук («кришечку»).

  2. Додайте в яблука мед і викладіть їх на дно сотейника. Налийте на дно 50 мл холодної води і поставте сотейник на помірний вогонь до утворення водяного замку. Потім зменшіть вогонь.

  3. Готуйте яблука на мінімальному вогні 10-15 хвилин, поки вони не розм’якнуть. Потім зітріть на пюре крізь маленьке сито.

  4. В 1-літровій каструлі доведіть до кипіння суміш з води і молока, введіть в неї вівсяні пластівці і поступово знизьте температуру до мінімальної. Готуйте 2 хвилини, а потім закрийте каструлю кришкою. Зачекайте, доки утвориться водяний замок, і зовсім вимкніть вогонь, залишивши кашу готуватися 5-8 хвилин наче у сільській печі.

  5. Перед подачею до столу додайте у готову кашу протерті печені яблука.

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію