Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Amway

Булгур з бараниною і овочами

Рецепти

Загальний час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 4

Енергетична цінність однієї порції: 660 ккал

Посуд:

  1. Великий сотейник із кришкою

  2. або Сковорідка діаметром 30 см, що не допускає пригорання, з кришкою із загартованого скла

Інгредієнти:

  1. Булгур – 350 г

  2. Цибуля – 2 шт. (220 г)

  3. Морква – ½ шт. (100 г)

  4. Баранина, дрібними кубиками – 400 г

  5. Рослинна олія – 50 мл

  6. Кабачок середній – 1 шт. (200 г)

  7. Помідори – 150 г

  8. Зіра – 1 пучка

  9. Сіль, перець за смаком

Харчова цінність однієї порції:

  1. Білків – 27,2 г

  2. Жирів – 31,6 г

  3. Вуглеводів – 66,7 г

  4. Енергетична цінність – 660 ккал

  5. Холестерину – 80 мг

  6. Глікемічний індекс – 85 (високий)

Спосіб приготування:

  1. У розігрітому сотейнику обсмажте цибулю і моркву, нарізані невеликими кубиками.

  2. Дістаньте з сотейника обсмажені овочі та натомість покладіть туди нарізану кубиками баранину. Обсмажте баранину протягом 10 хвилин, час від часу помішуючи її.

  3. До м’яса додайте обсмажені овочі, зіру і нарізані кубиками кабачки з помідорами. Влийте 100 мл води і накрийте кришкою. Усе разом тушкуйте до готовності м’яса приблизно 20-30 хвилин.

  4. Коли м’ясо буде практично готове, зверху насипте тонким шаром булгур, додайте сіль, перець і налийте в сотейник рідини врівень із крупою. Накрийте кришкою і готуйте на малому вогні 15 хвилин. Потім вимкніть вогонь і дайте крупі настоятися ще 10 хвилин.

  5. Булгур краще не перемішувати під час готування – тоді він вийде розсипчастим. За бажанням можна додати трави і спеції. Можна додати до м’яса невелику кількість гарбуза (150 г) – буде ще смачніше.

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі
© Amway

Кебаб із баранини на паличках кориці з соусом із натурального йогурту

Рецепти

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію