Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Amway

Балінезійський суп із креветками

Рецепти

Загальний час приготування: 20 хв.

Кількість порцій: 6

Енергетична цінність однієї порції: 123 ккал

Посуд:

  1. Сковорідка діаметром 25 см, що не допускає пригорання, з кришкою із загартованого скла

  2. 3-літрова каструля з кришкою

Інгредієнти:

  1. Стручкова квасоля – 225 г

  2. Вода – 1,2 л

  3. Часник – 1 зубчик

  4. Горіхи макадамія – 2 шт. (або мигдаль – 4 шт.)

  5. Креветки салатні, дрібні – 200 г

  6. Коріандр – 2 ч. л.

  7. Рослинна олія – 2 ст. л.

  8. Цибуля – 1 шт.

  9. Вода із соєвим соусом – 400 мл

  10. Лавровий лист – 2 шт.

  11. Лимон – 8 тонких скибочок

  12. Сік лимона – 30 мл

  13. Кокосове молоко – 400 мл

Харчова цінність однієї порції (400 мл):

  1. Білків – 6,1 г

  2. Жирів – 8,0 г

  3. Вуглеводів – 6,5 г

  4. Енергетична цінність – 123 ккал

  5. Холестерину – 38 мг

  6. Глікемічний індекс – 40 (низький)

  7. Будь ласка, візьміть до уваги, що 100 г креветок містить 144 мг холестерину.

Спосіб приготування:

  1. У 3-літрову каструлю налийте воду, підсоліть, покладіть у воду квасолю і відваріть її до готовності. Вийміть квасолю з води, але воду не виливайте.

  2. У сковороді обсмажте до прозорості нарізану тонкою соломкою цибулю.

  3. У блендері або вручну ножем подрібніть горіхи, коріандр і часник. Додайте їх до цибулі на сковороді.

  4. У каструлю додайте перемелені спеції і кокосове молоко. Доведіть усе до кипіння і додайте лавровий лист. Варіть 15–20 хвилин, не накриваючи кришкою.

  5. Безпосередньо перед подаванням на стіл покладіть у суп креветки і квасолю, а також скибки лимона і лимонний сік.
    Свіжу квасолю можна замінити на свіжоморожену, а замість кокосового молока використовувати соєвий соус.

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі
© Amway

Фаршировані кальмари зі шпинатом, креветками, диким рисом і морськими водоростями

Рецепти

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію