Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Amway

Голубці з савойської капусти з диким рисом і кабачками

Рецепти

Загальний час приготування: 1 год. 50 хв. / Кількість порцій: 7–8 / Енергетична цінність однієї порції: 158 ккал

Посуд:

  1. 4-літрова пароварка зі вставною ємністю для готування на парі

  2. Великий сотейник із кришкою

Інгредієнти:

  1. Рис дикий – 200 г

  2. Цибуля – 2 шт.

  3. Морква – 1шт. (100 г)

  4. Кабачки – 200 г

  5. Стебло селери – 100 г

  6. Помідори – 3 шт. (180 г)

  7. Чебрець свіжий (або сухий) – 2 гілочки

  8. Часник – 2 зубчики

  9. Сік томатний – 500 мл

  10. Лавровий лист – 1 шт.

  11. Суміш перців – 1 г

  12. Савойська капуста – 1 качан

  13. Оливкова олія – 1 ст. л.

Харчова цінність однієї порції:

  1. Білків – 5,3 г

  2. Жирів – 2,4 г

  3. Вуглеводів – 3,9 г

  4. Енергетична цінність – 158 ккал

  5. Холестерину – 0 мг

  6. Глікемічний індекс – 85 (високий)

Спосіб приготування:

  1. У 4-літровій пароварці відваріть дикий рис, а у вставній ємності для приготування на парі приготуйте листя савойської капусти до напівготовності.

  2. Усі овочі наріжте дрібними кубиками завбільшки з рисові зерна.

  3. У великому сотейнику на оливковій олії обсмажте спочатку часник, потім інші овочі. Протушкуйте все разом до напівготовності.

  4. Готовий рис відкиньте через вставну ємність для приготування на парі і змішайте його з готовими овочами.

  5. У листи савойської капусти загорніть начинку з рису і овочів і покладіть їх на дно 4-літрової пароварки. Бажано вкладати голубці щільно один до одного, щоб вони не втратили форму.

  6. Згорнуті та укладені голубці залийте томатним соком і додайте невелику кількість води, щоб голубці були повністю вкриті рідиною. Доведіть усе до кипіння, додайте сіль і спеції, накрийте кришкою, дочекайтесь, щоб утворився водяний замок, а потім зменште вогонь. Готуйте 20–25 хвилин. Потім вогонь можна зовсім вимкнути і залишити голубці на 30–40 хвилин доходити всередині пароварки наче у селянській печі.

  7. Перед подачею до столу можна додати йогурт і свіжу зелень.

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі
© Amway

Картопляні ньокі з песто із петрушки

Рецепти

Далі
© Amway

Салат із фенхеля, білої квасолі і смаженого адигейського сиру

Рецепти

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію