Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Amway

Салат із фенхеля, білої квасолі і смаженого адигейського сиру

Рецепти

Цей салат дуже ситний, що робить його ідеальною стравою взимку

Загальний час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 4

Енергетична цінність однієї порції: 222 ккал

Посуд:

  1. Сковорідка діаметром 25 см, що не допускає пригорання, з кришкою із загартованого скла

  2. Ємності для змішування з кришками

Інгредієнти:

  1. Фенхель – 1 шт. (можна замінити на 1 пучок стебел селери)

  2. Квасоля біла консервована – 1 банка (400 г)

  3. Лук червоний – 1 шт.

  4. Часник – 2 зубчики

  5. Цедра 1 лимона

  6. Лимонний сік – 1 ст. л.

  7. Бальзамічний оцет – 2 ст. л.

  8. Гарбузова олія – 1 ст. л.

  9. Петрушка посічена – 5 гілочок

  10. Сир адигейський або тофу – 200 г

  11. Сіль, перець за смаком

Харчова цінність однієї порції:

  1. Білків – 15,4 г

  2. Жирів – 12,3 г

  3. Вуглеводів – 12,3 г

  4. Енергетична цінність – 221,6 ккал

  5. Холестерину – 30,5 мг

  6. Глікемічний індекс – 20 (низький)

Спосіб приготування:

  1. Фенхель дуже тонко наріжте або натріть на тертушці та замочіть у холодній воді на 10 хвилин.

  2. У велику ємність для змішування покладіть консервовану білу квасолю, нарізану тонкою соломкою червону цибулю, цедру лимона, посічені часник і петрушку. Фенхель дістаньте з води і обсушіть паперовим рушником. До нарізаних овочів додайте фенхель, заправте усе бальзамічним оцтом і соком лимона. Приправте сіллю і перцем.

  3. Нагрійте сковороду на середньому вогні, наріжте сир кубиками завбільшки 2 см, наштрикніть по 3-4 шматочки сиру на дерев’яні шпажки, додайте гарбузову олію і злегка обсмажте увесь сир на сковороді з усіх боків.

  4. Викладіть на блюдо салат, а згори – обсмажений сир на шпажках.

  5. За бажання збризніть бальзамічним оцтом.

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі
© Amway

Голубці з савойської капусти з диким рисом і кабачками

Рецепти

Далі
© Amway

Картопляні ньокі з песто із петрушки

Рецепти

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію