Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Amway

Картопляні ньокі з песто із петрушки

Рецепти

Загальний час приготування: 50 хв. / Кількість порцій: 4 / Енергетична цінність однієї порції: 475 ккал

Посуд:

  1. Ємність для змішування з кришкою

  2. 8-літрова жаровня з кришкою, вставка з кільцем для приготування пасти

  3. Великий сотейник із кришкою

Інгредієнти для ньокі:

  1. Борошно пшеничне – 100 г

  2. Яйце – 1 шт.

  3. Картопля – 500 г

  4. Сіль, перець за смаком

Інгредієнти для песто:

  1. Цедра 1 лимона

  2. Пармезан – 40 г

  3. Каперси – 5 шт.

  4. Петрушка – 40 г

  5. Часник – 1 зубчик

  6. Оливкова олія – 100 мл

  7. Волоські горіхи очищені – 70 г

Харчова цінність однієї порції:

  1. Білків – 11,3 г

  2. Жирів – 36,3 г

  3. Вуглеводів – 25,6 г

  4. Енергетична цінність – 475 ккал

  5. Холестерину – 65 мг

  6. Глікемічний індекс – 85 (високий)

Спосіб приготування:

  1. Відваріть неочищену картоплю, остудіть і очистіть.

  2. Очищену картоплю пропустіть крізь сито, не додаючи ніякої рідини, щоб отримати густе пюре.

  3. Приготуйте тісто для ньоків: у картопляне пюре додайте борошно і яйце та добре перемішайте. Тісто повинне бути еластичним.

  4. Розкачайте тісто в ковбаску і наріжте шматочками по 2,5 см. Потім виделкою притисніть їх згори з одного боку.

  5. У блендері приготуйте соус песто: змішайте каперси, пармезан, петрушку, часник, волоські горіхи і оливкову олію і на маленькій швидкості розітріть усе в однорідну масу.

  6. У 8-літровій жаровні скип’ятіть воду, посоліть її, опустіть у неї ньокі та варіть їх 1–2 хвилини.

  7. Готові ньокі викладіть на блюдо і полийте соусом песто. Готовий соус песто можна купити в магазині або замінити на будь-який інший.

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі
© Amway

Голубці з савойської капусти з диким рисом і кабачками

Рецепти

Далі
© Amway

Салат із фенхеля, білої квасолі і смаженого адигейського сиру

Рецепти

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію